Detalii despre The Tomb, filmul în care joacă Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger

de Cristina Grigore în 9 Feb 2012
Detalii despre The Tomb, filmul în care joacă Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger

Începutul lunii trecute aducea vestea că Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger ar putea face echipă pentru a doua oară după colaborarea din The Expendables 2 – într-un fim de acţiune intitulat The Tomb. Ştirea potrivit căreia cei doi veterani ai marelui ecran vor face parte din distribuţia peliculei anunţate a fost acum confirmată, scrie Collider.com, ce aduce şi unele noi detalii despre producţie.

Regizorul filmului va fi cineastul suedez Mikael Håfström (Derailed), şi nu Antoine Fuqua, anunţat anterior. Scenariul filmului, semnat de Miles Chapman şi refăcut de Jason Keller, îl are în centru pe Ray Breslin (Stallone), o autoritate în domeniul sistemelor de securitate ale clădirilor, care este şi posesorul unor variate tehnici de supravieţuire.

Grozavele sale abilităţi sunt puse la încercare atunci când, acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, este aruncat într-una din închisorile la a cărui proiectare a participat. Pentru a evada, trebuie să dea de urma celui care i-a înscenat intrarea la închisoare. Personajul interpretat de Schwarzenegger se va numi Church, un deţinut cu o personalitate complexă, un fel de lider al celor încarceraţi, care-i motivează şi-i ajută să nu-şi piardă umanitatea în momentele critice, pentru a supravieţui împreună vieţii dure din închisoare.

The Tomb va începe filmările în această primăvară.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 9 februarie 2012 10:50
Eu cred ca numele este extrem de potrivit pentru cei doi expirati :)))) .....
spartacus pe 9 februarie 2012 11:10
Eu aștept filmul ăsta cu nerăbdare, scenariul se anunță interesant, este tipic celor doi actori ai filmelor de acțiune. În plus, scenariul se aseamănă oarecum și cu un alt film de succes al lui Sly, unde a jucat alaturi de Kurt Russel - TANGO & CASH...
cristi23 pe 9 februarie 2012 14:13
sincer mi se pare grozav tema si colaborarea lor..sper sa iasa un film bun
Kalrak pe 9 februarie 2012 16:59
Sincer trebuie sa stii cand sa te retragi, nu zic ca ei ar trebui ... dar sa joace macar niste roluri mai realiste asta este parerea mea.
xerses pe 10 februarie 2012 08:43
Pe mine ma amuza alaturarea celor doi.....
alex_il_fenomeno pe 11 februarie 2012 11:39
un cuplu de actori extraordinar ! speram sa fie si filmul pe masura !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells