Denzel Washington, protagonist în remake-ul filmului argentinian cu Oscar în 2010

de Gloria Sauciuc în 19 Sep 2011
Denzel Washington, protagonist în remake-ul filmului argentinian cu Oscar în 2010

De ceva timp este anunţat remake-ul american al thriller-ului argentinian El secreto de sus ojos/The Secret In Their Eyes (2009). De curând, lucrurile au început să progreseze, o nouă informaţie ieşind la iveală - Denzel Washington este propus în rolul principal.

The Secret in Their Eyes, câştigător al Oscarului pentru cel mai bun film străin în 2010, în regia lui Juan Jose Campanella (regizorul filmului iniţial va fi şi producătorul remake-ului), îl punea pe Ricardo Darin în rolul unui om al legii în prag de pensie, care scrie un roman cu speranţa de a putea găsi indicii pentru cel mai important caz al său rămas nerezolvat. Eroul are de-a face şi cu dragostea (neîmpărtăşită) pentru şefa lui, iar amintirile nu vor face decât să-i deschidă răni vechi.

Ultima ştire importantă legată de proiectul filmului a fost atunci când Warner Bros negocia achiziţionarea drepturilor, iar Billy Ray era propus ca şi scenarist/regizor. Se pare ca Ray va fi regizorul, iar Washington este alegerea lui pentru rolul jucat de Darin în original. Totuşi, distribuirea lui Washington rămâne un zvon, actorul fiind implicat deocamdată în proiectul filmului de acţiune Flight.

Încă nu se ştie dacă şi cum va fi construit un echivalent nord-american al dictaturii politice şi a sistemului social exclusivist din Argentina, o posibilă abordare fiind atenţia în direcţia aspectelor sentimentale sau de film poliţist.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
madia pe 19 septembrie 2011 10:38
Denzel este un actor complet. Cred ca orice rol i se potriveste.
claris pe 19 septembrie 2011 10:47
cel mai tare actor nu cred ca e rol sa nu i se potriveasca
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2011 15:31
interesant . poate ca va fi o miscare buna atat pentru actor , cat si pentru film .
nicu_fire pe 19 septembrie 2011 21:04
sunt un mare fan..imi pare cel mai the best actor..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells