De la Alice in Wonderland la Alice in Shoeland

de Cristina Grigore în 21 Sep 2010
De la Alice in Wonderland la Alice in Shoeland

După ce documentarul I’m Still Here a fost dezvăluit ca fiind o farsă elaborată, în care Phoenix de fapt joacă un rol, iar renunţarea la actorie a fost doar de faţadă, iată că următorul proiect al actorului prinde din ce în ce mai mult contur. Filmul Big Shoe,  regizat de Steven Shainberg şi în care Phoenix va juca rolul unui strălucit designer de încălţăminte cu un fetiş pentru picioare şi pantofi, va beneficia acum, conform Vulture, şi de prezenţa tinerei Mia Wasikowska, pe care aţi văzut-o anul acesta în Alice in Wonderland.

Shainberg încă nu a găsit finanţare pentru proiectul său, deşi e posibil ca acum şansele să crească o dată cu venirea interpretei lui Alice. Regizorul s-a făcut remarcat în 2003 cu Secretary, în care a explorat un altfel de fetiş, dar de atunci nu a mai regizat decât un singur film, în 2006, Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus, care a beneficiat de aportul lui Nicole Kidman şi Robert Downey Jr.

Rămâne de văzut câtă încredere va inspira unui posibil investitor un proiect condus de un regizor mai mult absent de pe piaţă şi un actor imprevizibil, chiar dacă acum toată lumea vorbeşte despre el. Până atunci, o veţi putea vedea pe Mia în 2011 în Restless, al lui Gus Van Sant, şi într-o nouă ecranizare a romanului Jane Eyre, în care joacă alături de Michael Fassbender.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sophie pe 21 septembrie 2010 10:35
Joaquin Phoenix!!! Asa m-as bucura sa-l vad in filme noi, din ce in ce mai bune... si sa ia si el un Oscar, pentru ca merita din plin.
djufx88 pe 22 septembrie 2010 11:04
zi clar despre cine e vorba, la inceput zici doar Phoenix, si apoi crezi ca toti au inteles despre cine e vorba
psihologu pe 22 septembrie 2010 12:13
Sa speram k dupa ce trece criza va gasi finantari mai usor....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells