De Crăciun nu stăm acasă, o comedie nonconformistă, acum pe DVD!

9 Dec 2009
De Crăciun nu stăm acasă, o comedie nonconformistă, acum pe DVD!

Reese Witherspoon şi Vince Vaughn sunt un cuplu amuzant şi incredibil de energic în comedia plină de umor, De Crăciun nu stăm acasă, distribuită de către Pro Video, începând cu luna decembrie.

Pentru majoritatea oamenilor, sărbătorile de iarnă înseamnă cadouri, decoraţiuni specifice, dar mai ales momente magice petrecute în familie, alături de cei dragi. Dar nu şi pentru Kate (Reese Whitespoon) şi Brad (Vince Vaughn), aceştia preferând să petreacă Crăciunul în cele mai exotice şi luxoase staţiuni, departe de agitaţie, dar mai ales de familie.
Ca în fiecare an, cei doi caută cele mai năstruşnice scuze, doar pentru a evita, pe cât posibil, întâlnirea cu cei patru părinţi. Surprinşi fără să vrea, chiar pe aeroport, şi apărând la televizor,  Kate şi Brad nu mai au nicio scuză şi se văd nevoiţi să se ducă în vizită la propriile familii.

Situaţiile comice, dar şi chimia dintre protagoniştii principali este surprinsă de regizorul Seth Gordon, în periplul cuplului la cei patru parinţi divorţaţi şi recăsătoriţi, în rolurile cărora îi reîntâlnim pe celebrii actori, Jon Voight (,,Anaconda”), Sissy Spacek (,,Lake City”) sau Robert Duvall (,,The Road”).

Reese Whiterspoon, deţinătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul ,,Walk the Line/Povestea lui Johnny Cash” face alături de Vince Vaughn (,,Couples Retreat”, ,,The Break Up”) un cuplu senzaţional. Atracţia şi replicile amuzante transformă scenele în doi în adevărate porţii de râs, scenariştii Scott Moore şi Jon Lucas (,,The Hangover”, ,,Ghosts of Girlfriends Past”) reuşind să redea atmosfera nonconformistă a unui Crăciun atipic.

Morala filmului De Crăciun nu stăm acasă este, în cele din urmă, în asentimentul magiei şi spiritului sarbătorilor de iarnă, cei doi descoperind lucrurile cu adevărat importante în viaţă, chiar de Crăciun.

Pentru încă o porţie consistentă de râs, DVD-ul conţine şi o serie de elemente bonus: Galerie cu Gafe, Scene cazute la montaj, Trailer Cinematografic.

De Crăciun nu stăm acasă, distribuit de către Pro Video, poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD, la un preţ recomandat de 54.9 RON.

Imagini

Taguri:  filme de craciun

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kathy15 pe 9 decembrie 2009 15:38
Foarte dragut filmul ... mi-a placut mult...ne aduce magia sarbatorilor in casa si ne invata cum sa pretuim familia si sa ne dorim sa petrecem Craciunul alaturi de cei dragi ...un alt film frumos despre Craciun este "Surviving Christmas" ,o comedie total diferita de aceasta,in care personajul principal este singur si isi cauta o familie alaturi de care sa petreaca Craciunul ,fiind dispus chiar sa plateasca pentru asta. Imi plac foarte mult filmele despre Craciun pentru ca ne aduc magia si farmecul sarbatorilor ,mai ales daca le vizionam alaturi de cei dragi.
KRY12 pe 9 decembrie 2009 18:02
Desi s-a dorit a fi o comedie spumoasa, la o analiza mai amanuntita vedem un cuplu total nepotrivit... Dar sa nu fim carcotasi si sa luam in considerare subiectul in sine... Sunt si oameni care doresc sa evadeze de Craciun intr-un paradis tropical :) si nu numai... Kate si Brad nu reusesc sa faca ce si-au propus, in schimb descopera ca viata de familie poate fi mai mult decat o provocare ! 6 cu indulgenta...
meryC pe 10 decembrie 2009 10:47
Filmul este perfect pentru sarbatori, linistit, de familie, dar si de cuplu. Desi Vince este de 5 ori mai mare ca Reese, cuplul este potrivit pentru acest rol, acela al oamenilor care se confrunta cu problemele socrilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells