Cu cine intra in competitie "Scurta plimbare cu masina" la Festivalul de Film Slamdance?

de Razvan Boboc în 17 Dec 2008
Cu cine intra in competitie "Scurta plimbare cu masina" la Festivalul de Film Slamdance?

"Scurta plimbare cu masina", regizat de Paul Negoescu, va intra in competitia Narativ/Experimental a Festivalului de Film Slamdance din Statele Unite. Evenimentul se va desfasura in perioada 15 - 21 ianuarie, conform Variety.com.

Filmul lui Negoescu va intra in competitie cu: "City Girls" de Jon Rafman, "The Covenant of Mr. Kasch" de Joshua Beahan si Ruwan De Silver, "Cute Couple" de Courtney Moorhead Balaker, "Dish" de Brian H. Krinksy, "Diversions" de Peggy Bruen, "El Ladroncito" de Yamin Segal, "An Evening With Emery Long" de Brad DeMarea "Feelings and Stuff" de Samuli Valkama si "Funny Guy" de Frank Rinaldi.

Vor fi prezentate 86 de filme, care fac parte din patru sectiuni competitionale: Documentar, Narativ/Experimental, Animatie si Videoclip.

Festivalul mai are doua categorii dedicate scurtmetrajelor: Anarchy Online Film Competition si $99 Specials.

Filmul lui Paul Negoescu spune povestea unui cuplu (Bogdan Albulescu si Simona Ghita). Cei doi hotarasc sa se intalneasca intr-o seara pentru a incerca sa isi refaca relatia. In urma intalnirii, cei doi ajung sa se certe din aceleasi vesnice motive care le-au creat probleme in trecut.

Taguri:  Paul Negoescu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells