Concursul national de scenarii de film "Jean Negulescu - HBO, 2002".

13 Dec 2001
Bucuresti, 13 dec.2001: Fundatia de Cultura Artistica Jean Negulescu si HBO anunta deschiderea celei de-a treia editii a Concursului National de Scenarii de Film "Jean Negulescu - HBO, 2002".

Acest concurs destinat debutantilor s-a bucurat in editiile anterioare de un deosebit succes, evidentiind astfel potentialul scenaristic al tinerei generatii. Afirmarea unor nume noi in scenaristica romaneasca constituie o conditie esentiala in relansarea productiei nationale.
Juriul concursului va fi format din: D-na Cristina Corciovescu, D-na Manuela Cernat, Dl. Viorel Domenico, Dl. Constantin Pivniceru si Dl. Constantin Popescu.

CONDITII DE PARTICIPARE:

*Concursul national de scenarii de film "Jean Negulescu - HBO, 2002" este deschis tinerilor autori de scenarii, aflati la debut sau avand cel mult un singur scenariu produs.

*In acesta competitie se pot inscrie numai scenarii originale, complete, pentru film de fictiune de lung metraj (cca. 100 pagini). Fiecare scenariu va fi insotit de o pagina de prezentare a subiectului. Nu se admit povestiri, scheciuri, dialoguri fara descrierea actiunii sau orice alt fel de scrisori.
De asemenea, nu se admit mai multe scenarii ale aceluiasi autor.

*Scenariile se depun in trei exemplare (la adresa de mai jos) dactilografiate sau editate pe computer, in plic inchis si sigilat pe care va fi inscrisa o parola formata din maximum doua cuvinte. In plicul ce contine scenariul trebuie inclus de asemenea un plic continand aceeasi parola inscrisa pe plicul principal, precum si numele, adresa si CV-ul autorului. Organizatorii concursului vor inapoia participantilor doua exemplare din scenariile necastigatoare.

VOR FI ACORDATE URMATOARELE PREMII:

*Premiul "Jean Negulescu" in valoare de 2000 USD. In cazul in care scenariul are mai multi autori, valoarea premiului se va imparti intre acestia.

*Doua mentiuni in valoare de 500 USD fiecare. In cazul mai multor autori, se aplica regula de la Premiul I.


Scenariile se pot depune in perioada 3 ianuarie - 4 februarie 2002 la sediul Fundatiei Jean Negulescu din Str. Mendeleev 28-30, sau vor fi expediate prin posta la O.P. 22, C.P. 176. (4 februarie data postei).

Numele castigatorilor Concursul national de scenarii de film "Jean Negulescu - HBO, 2002" vor fi date publicitatii in data de 1 martie 2002.

Noi uram mult succes tuturor participantilor!.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 2 martie 2014 23:44
Interesante conditii, sper sa fi aparut cateva idei bune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells