Cine va fi Wonder Woman?

6 Iun 2005
Cine va fi Wonder Woman?
"Asta e ultima intrebare care ma preocupa acum. Din fericire, e si ultima pentru cei de la Warner Bros. Si la fel e pentru Joel Silver (producator, The Matrix, Lethal Weapon). E un semn bun. Pentru ca toti ne gandim mai intai sa decidem povestea filmului si abia apoi sa ne batem capetele cu cine s-ar potrivi cel mai bine in rol."
Acestea sunt cuvintele lui Joss Whedon (scenaristul lui Alien 4), cel care va fi scenaristul si regizorul acestui - se pare, cu adevarat - "cel mai asteptat film cu un super-erou" dupa cum releveaza rezultatele unui sondaj recent pe Internet.
"Ce o face deosebita pe Wonder Woman de ceilalti super-eroi este... totul. Personajul isi trage seva din mitologia Greciei antice. Ea nu actioneaza din cauza ca a fost muscata de un paianjen. Iar parintii ei nu au fost ucisi pe o alee dosnica. Cred ca originalitatea ei este tocmai elementul crucial care face acest proiect ata de seducator pentru mine."
Ce-i face sa tropaie maruntel pe cei care au participat la sus-numitul sondaj e ca Whedon nu s-a apucat inca de scenariu. "Sunt inca in perioada in care las ideile sa se cumuleze. Triez din ele pe cele care ma incita, si cand va veni vremea, scenariul se va scrie de la sine."

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells