Chloë Moretz, noua Carrie?

de Cristina Grigore în 24 Mar 2012
Chloë Moretz, noua Carrie?

Remake-ul celebrului horror adaptat după romanul lui Stephen King, Carrie, a fost anunţat în urmă cu mai bine de un an, însă producţia acestuia a început în urmă cu doar câteva luni, când filmul şi-a găsit regizorul în persoana lui Kimberly Peirce (Boys Don’t Cry). Potrivit Vulture, filmul este la un pas de a-şi găsi şi actriţa din rolul principal, iar una din alegerile producătorilor este Chloë Moretz.

Mai puţin cunoscută decât predecesoarea sa, Haley Bennett (în imaginea din deapta) este cea de-a doua finalistă a casting-ului organizat pentru alegerea protagonistei, la care au participat, printre altele şi Dakota Fanning, Emily Browning, Bella Heathcote şi Lily Collins.

Shailene Woodley, remarcată pentru interpretarea sa din The Descendants, a fost prima alegere a regizoarei, însă aceasta a refuzat oferta. Printre actriţele menţionate pentru rol au mai fost numite Megan Fox, dar şi Hailee Steinfeld.

Chiar dacă Moretz (15 ani) este mai apropiată de vârsta adolescentei care devine bătaia de joc a colegilor de liceu, pentru a se răzbuna apoi, datorită neobişnuitelor sale puteri telekinetice, Bennett se apropie şi ea descrierii din roman a personajului – o tânără blondă, a cărei atractivitate nu a ieşit încă la ivealăa.

Un alt rol feminin important ce urmează acum să fie ocupat este cel al mamei lui Carrie, pentru care sunt vizate două nume de referinţă: Jodie Foster şi Julianne Moore.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 24 martie 2012 12:23
Este o actrita tanara,o tanara speranta ca sa zic asa....cred ca este o alegere buna si sper ca peste ani sa mai auzim de ea.
keops pe 24 martie 2012 12:40
da e o alegere buna
xerses pe 24 martie 2012 19:22
Abia astept sa aflu care este pana la urma preferata pentru rolul mamei.
radu3455 pe 25 martie 2012 09:18
e buna alegerea iar a mamei sper sa fie Jodie Foster
alex_il_fenomeno pe 18 aprilie 2012 19:33
este foarte talentata ... de ce nu , pana la urma ?
margott pe 8 mai 2012 19:21
A mai ramas vreun film fara remake ? Ca vad ca s-au apucat sa faca remake-uri la toate filmele...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells