Charlize Theron, antieroină în Young Adult

de Ştefan Dobroiu în 3 Aug 2010
Charlize Theron, antieroină în Young Adult

Charlize Theron va interpreta un rol mai aproape de celebra Aileen Wuornos, al cărei rol i-a adus un Oscar pentru Monster, decât de frumuseţile cu care ne-a obişnuit în ultima vreme.

Actriţa de origine sud-africană va fi protagonista filmului Young Adult, regizat de Jason Reitman şi scris de Diablo Cody, celebra echipă din spatele succesului independent Juno.

Theron va fi o autoare de romane pentru tineri ("young adult novels", de unde şi titlul filmului), care îşi dă seama că nu are nicio identitate. Scrie sub pseudonim şi nu se regăseşte deloc în subiectele romanelor sale. Demersul ei de a deveni "cineva" în propriii ochi va implica şi o încercare de a reaprinde o relaţie cu iubitul din liceu, doar că acesta este proaspăt căsătorit, tocmai a devenit tată şi nici nu vrea să audă de ea.

Conform slashfilm, cei de la The Playlist au citit scenariul şi-l consideră cea mai matură realizare a lui Cody de până acum, cu o antieroină mustind de nesiguranţă, dar şi dotată cu un "narcisism grotesc". Bineînţeles, nici interacţiunile cu fostul iubit nu sunt dintre cele mai fericite...

În acest moment nu se ştie când ar putea apărea Young Adult pe marile ecrane.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 3 august 2010 19:57
o ipostaza inedita pentru aceasta actrita ! de abia astept sa vad !
marius93 pe 3 august 2010 20:19
Interesant
aad pe 3 august 2010 23:26
o alta figura angelica pe care o putem remarca si prin munca ei adevarata.
Kalrak pe 4 august 2010 07:53
Iar o poveste americaneasca, intocmai ca si Juno, a carui actiune nu o vad desfasuranduse decat in America.
kakapiciu pe 4 august 2010 08:16
"Young Adult"... suna bizar!
zu! pe 4 august 2010 08:35
@Kalrak ..desfasurandu-se
JohnnyAddams pe 5 august 2010 15:26
Charlize Theron este una dintre cele mai bune actrite ale momentului, cel putin este unele dintre actritele care s-au remarcat destul de mult si prin frumuseste, dar si prin talent. Rolurile din Monster si The Devil's Advocate au ajutat-o enorm. Charlize poate juca orice....de la roluri de super-eroina pana la roluri de "monstru"....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells