Cele mai tari trailere de film ale anului!

de Răzvan Boboc în 7 Iun 2009
Cele mai tari trailere de film ale anului!

Trailerul filmului Star Trek a fost desemnat cel mai bun, în cadrul galei Golden Trailers Awards, anunţă Hollywood Reporter. Star Trek a luat şi premiul "Summer 2009 Blockbuster". Cea de-a 10-a ediţie a Golden trailer Awards a avut loc la Los Angeles.

Au fost acordate premii pentru 16 categorii. Lionsgate a fost compania care a obţinut cele mai multe premii.

Cel mai bun voiceover a fost desemnat Don LaFontaine care a încetat din viaţă anul trecut.

Iată în continuare care au fost cele mai bune trailere ale anului şi cel mai prost clip de promovare.

Acţiune: Fast and Furious 4

Animaţie/familie: WALL-E

Comedie: Brüno

Documentar: Man on Wire

Dramă: Frost/Nixon

Horror: The Unborn

Independent: The Wrestler

Cea mai bună muzică: Where the Wild Things Are

Romantic: (500) Days of Summer

Thriller: Angels & Demons

Cel mai original: My Winnipeg

Cel mai prost: One-Eyed Monster

Golden Trailer: Star Trek: The Future Begins


Părerea ta

Spune-ţi părerea
WB pe 7 iunie 2009 09:45
Star Trek? Summer 2009 Blockbuster?
CE??
Pai in iulie se lanseaza HP6. Ala totdeauna sparge recordurile la vanzari......ala va fi adevaratul blockbuster al verii, cum a fost si precedentul in 2007.(veti vedea ca asa va fi).
Si nu inteleg .....a fost macar trailerul nominalizat? NU sunt fan, dar e cel mai tare trailer din cate am vazut.....(muzica de pe fundal e nemaipomenita...toate imaginile....te lasa cu gura cascata) puteti sa va uitati la trailerele ST si la HP si faceti comparatie.....

Firefox13 pe 7 iunie 2009 13:19
ce e HP?... oricum la filme horror nu sunt de acorda cu "castigatorul"
Mada pe 7 iunie 2009 13:57
Haha! HP6 inseamna Harry Potter 6!
Si sunt de acord cu WB, asta o sa bata recordul. Masi ales la cat s-a lasat asteptat... :)

Alex pe 7 iunie 2009 14:27
După părerea mea, Star Trek are cel mai bun trailer al anului. Şi Harry Potter are un trailer bun, dar Star Trek are ceva in plus.
dan pe 7 iunie 2009 15:56
hp 6 va face legea. dar pana apare sa ne bucuram de cele care au aparut deja. eu unu cred ca wall-e e cel mai bun din cele de sus.
Lucian333 pe 7 iunie 2009 18:51
Eu cred ca nu degeaba s-a format un juriu de specialisti care sa vizioneze si sa acorde note unor trailere facute pentru niste filme care au produs mai mult de 1 miliard de dolari cel putin in America, doar ca sa apara niste ,,dc++isti" sa-si dea ei cu parerea ca ierarhia este prost aleasa si ca Pokerul Paros 6 are super trailer.
Eu zic ca premiile sunt acordate pe baza unor pareri pertinente si ca nu aveti pic de argumente cand comentati calitatea unui trailer, mai ales a unui film.
Ca sa exemplific putin din cum ar suna o parere contradictorie:
Acest trailer nu merita titlul acordat pentru ca: ,,si aici urmeaza o serie lunga de argumente care sa se refere la muzica, vocea prezentatorului, imaginile afisate, gradul de intensitate al actiunii s.a.m.d."

HELLO pe 7 iunie 2009 20:08
UNDE E TERMINATOR SALVATION? E BEST SF
NightChild pe 7 iunie 2009 20:53
Star Trek e o porcarie de film, Star Wars e mult peste.
Si chestia aia cu Summer 2009 Blockbuster e o tampenie, toata lumea stie ca HP va fi mult peste Star Trek.

Andrey pe 7 iunie 2009 21:08
Si Transformers Rotf unde e ?
Horhe pe 7 iunie 2009 21:46
Eu cred ca Transformers 2 o sa faca legea in box-office vara aceasta..dar sa nu uitam ca o sa apara si ice age 3...si cred ca si el va avea ceva incasari...sau G.I. Joe: The Rise of Cobra...o sa fie destule filme pentru vara asta...ca sa le putem viziona..
hp6 pe 8 iunie 2009 01:34
in prima luna de la lansare star trek a avut incasari de $324,152,393
Si asta e de abia prima luna

hungry_for_movies pe 8 iunie 2009 09:46
e foarte bun trailerul star trek dar parca HP6 are ceva si mai bun....muzica dementiala...HP6 merita sa fie golden trailer
hungry_for_movies pe 8 iunie 2009 09:54
=))=))=))=))=))=)+)+)=)) ce e prosti aia de one eyed monster?????=))=))=))=))=))
WB pe 8 iunie 2009 11:13
Lucian333, te-ai uitat macar la trailerul HP6? Si de ce faci conexiunea intre hp-isti si dc++-isti?? Trailere pot fi toate vizionate chiar pe acest site(si cu traduceri---bravo lor) Pot sa stiu ce nu-ti convine la trailer? Si scuza-ma dar seria HP e pe cale sa aiba cele mai mari incasari din istorie si asta numai prin aparitia HP6, lasand la o parte ultimele 2 filme. Si in seria HP joaca cei mai buni actori din Regatul Unit, au fost alesi inca din primul film cu mare atentie....si are printre cele mai bune soundtrack-uri ale timpului...dar ramai cu parerea ta....pana la urma vom vedea ce film va avea un mare succes in vara asta sau cel care va fi cel mai laudat la stiri si prin toate colturile pe net.
P.S. "Si Pokerul Paros e ce ai tu undeva pe langa punctul de aplicatie(a.k.a. centru greutate) al corpului uman".

Adi pe 8 iunie 2009 11:15
Intr-adevar toata lumea stie ca HP6 ce se va lansa peste o luna si ceva va fi un adevarat blockbuster...va sparge box-office-ul in vara asta. Sunt unii ofticati care nu recunsc asta.
Raziel pe 8 iunie 2009 20:53
Ne lasati cu HP 6, trailerul din star trek e mult peste si la fel si filmul,stiu ce se intampla in HP 6, si nu e mai tare ca star trek la poveste.
PS: Nu sunt fan star trek, dar filmul cred ca e cel mai bun blockbuster al anului isi merita toti banii, de preferat sa fie vazut la cinema.

mu_zz_i pe 8 iunie 2009 22:11
Am vazut majoritatea trailerelor (ba chiar si filmele) de pe 2009 de pana acum si pot spune ca Watchmen, Terminator Salvation, Wolverine si Angels and Demons au fost pentru mine dezamagiri... Watchmen nu am inteles nimic din trailer si nici din film, Terminator Salvation degeaba a avut actiune caci efectele si povestea au fost slabe (inca din trailer mi-am dat seama) Wolverine si Angels and Demons deasemenea au fost slabe primul la poveste si efecte iar al doilea la poveste (prea lent).
Cat despre trailer si film cel mai bun mi s-a parut Star Trek iar ca incasari anul acesta cred ca filmul care va lua caimacul nu va fi Harry Potter (desi sunt un fan mai ales cand am vazut primele doua filme nu pot sa remarc ca interesul a scazut de la o parte la alta) ci creatia lui dl Cameron : AVATAR. Trailerul la Avatar il veti vedea inaintea lansarii in cinematografe lui Transformers 2... merita sa aruncati o privire peste acest trailer si dupa aceea puteti sa fiti mult mai siguri pe voi care va fi filmul cu cele mai mari incasari. Un alt motiv pt care nu cred ca HP 6 nu va fi primul in acest an este faptul ca scriitoarea nu a mai inceput alta carte si asta a cam scazut interesul deasemenea. E fapt difuzat in media.

alt suporter hp pe 8 iunie 2009 23:19
mu_zz_i, tu n-ai cum sa fii un fan harry potter, zic eu, deoarece un fan n-ar avea pareri asa proaste despre intreaga serie, adica nu stiu dar acea persoana nu s-ar numi fan, e aiurea sa pretinzi ca esti fan.

si Raziel, imi pare rau dar si eu cred ca HP6 e peste StarTrek la trailere si asta cred din imagini si sunet ;) am vazut ambele trailere de mai multe ori, si mi-a placut trailerul startrek, dar la hp6 am ramas asa cu ceva in mine, cu o dorinta sa-l vad cat mai repede, ma rog depinde si de gusturi, despre care se zice ca nu se discuta. Nu stiu dar HP6 chiar are trailer foarte bun.

mu_zz_i pe 9 iunie 2009 19:41
Ce chestie... nu stiam ca nu mai ai statutul de fan al unei serii daca seria aceea te-a dezamagit... invat lucruri noi.
goog pe 13 iunie 2009 23:40
fast & furious si angels&demons sunt f tari :X
camelutza pe 14 iunie 2009 01:51
pai poti fii fan hp si sa nu iti placa filmele... cartile sunt geniale dar adaptarile lasa mult de dorit... nu te poti numi fan dk ai vazut doar filmele fara sa citesti cartea... in fine... parerea mea e k transformers trebuia sa fie si el pe aici
LoLo pe 29 iunie 2009 21:36
Referitor la cum se gradeaza un trailer , eu cred ca si parerea mea conteaza (parerea spectatorilor de rand). Iar dupa parerea mea un trailer bun sau orice klumea e ceva care imi ridica parul pe maini sau puful de pe ceafa... Si Harry Potter a reusit ... Dar am vazut de curand Transformers ,filmul, si chiar cred ca merita nominalizat la cat mai multe oscaruri, dar totul s-ar putea sa se schimbe dupa aparitia ...HP6
Radu1711 pe 26 aprilie 2010 23:07
filme foarte bune
cetateanu pe 28 septembrie 2010 12:53
Nu prea ma uit la trailare imi place sa vad filmul , de aceia nu pot sa ma pronunt care a fost cel mai bun.
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 18:42
nu toate sunt excelente .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells