Cel mai influent bărbat al lui 2012, un celebru personaj de film

de Cristina Grigore în 11 Oct 2012
Cel mai influent bărbat al lui 2012, un celebru personaj de film

Mai bine de cinci sute de mii de cititori ai revistei AskMen au participat la sondajul lansat de revistă şi au ales dintre zecile de nume propuse cei mai influenţi bărbaţi ai lui 2012.  Cel care avut de această dată întâietate în faţa unor lideri de state, sportivi renumiţi sau personalităţi celebre a fost James Bond.

Personajul care a sorbit din primul său martini şi a tras primele goanţe în 1954 se află la cea de-a 50-a aniversare a apariţiei sale în peisajul cinematografic.

Deşi a fost interpretat de o mulţime de actori de-a lungul anilor, Bond a fost de fiecare dată altul, dar mereu acelaşi, nedezicându-se de la setul său de valori şi de tiparul de comportament – maşinile rapide, femeile frumoase, gadgeturile uimitoare, un fin cunoscător al plăcerilor subtile ale vieţii -  câştigându-şi astfel, vreme de şase decenii, o mulţime de adepţi influenţaţi de stilul său inconfundabil.

Printre actorii şi regizori ce se mai află în topul 50 al celor de la AskMen se mai află Seth MacFarlane (Family Guy, Ted), pe patru, Joseph Gordon-Levitt, pe cinci, şi Ryan Gosling, pe zece.

Personajul principal masculin din Cele 50 de Vicii ale Domnului Grey a fost votat pe 13, în vreme ce Christopher Nolan, Liam Neeson şi Joss Whedon au fost incluşi şi ei în prima jumătate a clasamentului pe locurile 15, 16, respectiv 18.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 11 octombrie 2012 16:11
Nu merita james bond 1, nici macar top 10
Michael Fssbender merita sa fie mai sus in top parerea mea

alex_il_fenomeno pe 11 noiembrie 2012 10:59
cred ca altcineva trebuia sa ia locul 1...
Tyybi1 pe 2 mai 2016 21:23
Un articol foarte interesant!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells