Tom Cruise începe vânătoarea de vampiri sub indicaţiile lui Rupert Sanders

de Cristina Grigore în 11 Oct 2012
Tom Cruise începe vânătoarea de vampiri sub indicaţiile lui Rupert Sanders

Regizorul lui Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders a fost numit de studiourile Universal Pictures la cârma recreării producţiei cu vampiri şi monştri a anului 2004, Van Helsing, scrie Twitchfilm.com.

Dacă după scandalul iscat de relaţia extraconjugală a lui Sanders cu protagonista lui Albă ca Zăpada, Kristen Stewart, se credea că regizorul va intra într-o perioadă mai puţin favorabilă a carierei, cei de la Universal i-au oferit însă un proiect incitat şi diferit, menit să îl menţină în atenţia publicului şi a presei. Sanders îi va da aşadar indicaţii regizorale lui Tom Cruise, ales drept protagonist al rebootului.

Scenariul noului Van Helsing le aparţine prolificilor Alex Kurtzman şi Roberto Orci (Star Trek, Transformers). Potrivit unei declaraţii anterioare a lui Kurtzman, scopul reimaginării poveştii este de a face filmul „ancorat în realitate”, aşa cum a făcut şi Christopher Nolan cu franciza Batman.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 11 octombrie 2012 08:25
Duuuuuuuuuuuuuuuuamne dar DE CE reboot si DE CE Tom Cruise ???
Mie chiar mi-a placut prima parte.

paul2011 pe 11 octombrie 2012 13:12
nu-i vad rostu acestui reboot :| . Filmul din 2004 cu Hugh Jackman si Kate a fost super misto .Pana si efectele au fost foarte bine facute la vremea aceea .Dupa parerea mea oamenii astia sunt lipsiti de imaginatie , de idei . Pierdere de timp si bani .
Macabru pe 11 octombrie 2012 16:49
Chiar ca nu-si are rostul acest reboot.. A fost foarte reusit primul Van Helsing.. Povestea ramane aceeasi, doar ca e alt actor in rol principal..si ar fi culmea sa iasa mult mai prost filmul.. Doar efectele speciale noi aparute ce l-ar face mai interesant, in rest n-are alte plusuri fata de primul.
airbender pe 11 octombrie 2012 17:36
chiar dak regizoru este bun pt acest gen si tom cruise e un actor capabil nu sunt de acord cu un reebot deloc..primu film a fost superb..actiune si efecte foarte bine realizate pt acea vreme si chiar pentru ziua de azi..se putea merge pe o continuare fara probleme dar.....oricum ramane de vazut:):)
piccolodaimao22 pe 11 octombrie 2012 17:43
Hollywood nu mai are idei originale de ceva timp si suntem obligati sa ne uitam la asa ceva.Chiar daca primul a fost slab(totul facut cu CGI iefitin),povestea fara mari pretentii nu ai un motiv bun sa dai reboot.Oricum "incearca sa fie mai real ca batman"pe bune acum toate filme cu supereroi incearca sa fie reale...
Nimicdinceparafi pe 12 octombrie 2012 08:53
La 160 de milioane de verzisori bugetul,nu cred ca a fost prea ieftin.
herleaflorin pe 22 octombrie 2012 22:52
de ce un remake a fost un film bun cel din 2004 cu actori mari ca Hugh Jackman si frumoasa Kate Beckinsale nu mai au ideai originale astia pff am vazut remake la The Day That Earth Stood Still, Total Recall ,se va face si la godzilla , mortal kombat The Amityville Horror Friday the 13th The Karate Kid nimic original in ultimi ani duar remakuri da la unele filme merita un ramake dar la altele nu idei originale nu mai prea sunt
alex_il_fenomeno pe 11 noiembrie 2012 11:01
as vrea sa il urmaresc pe Cruise in asa postura.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells