Cât de bună e Megan Fox?

de Ştefan Dobroiu în 13 Aug 2009
Cât de bună e Megan Fox?

Halloween-ul ne invadează ecranele cu două filme de groază şi, dacă despre unul nu avem ce spune (Saw VI are toate şansele să fie la fel ca V), pe celălalt l-am văzut chiar ieri: Jennifer's Body se lansează în Statele Unite pe 18 septembrie, dar în România i s-a rezervat o dată specială, 30 octombrie, exact cu o zi înainte vechea sărbătoare celtică ajunsă la noi pe filieră americană. Ca să nu ne mai acuze nimeni că am văzut filmul "după net", aşa cum s-a mai întâmplat, dezvăluim de la început că am primit o invitaţie la o vizionare internă a distribuitorului Odeon.

Despre Jennifer's Body sunt toate şansele să fi auzit deja destule. Marea vedetă a filmului este fără îndoială Megan Fox, frumoasa din cele două Transformers, de această dată la primul ei rol principal. Ei bine, Fox face foarte multe în această comedie de groază inspirată de al doilea scenariu ecranizat al tinerei Diablo Cody, câştigătoarea premiului Oscar pentru excelentul Juno. Cody nu pleacă din lumea liceenilor americani, dar Jennifer's Body are o atât de pregnantă înclinaţie horror, încât la sfârşitul filmului nu te poţi abţine să nu te întrebi "wow, ce naiba a fost asta?".

Comedie de groază cu replici trăsnet, Jennifer's Body se bazează foarte mult pe farmecele lui Fox (cu condiţia ca aceasta să nu fie filmată de foarte aproape) şi are o poveste atât de trăsnită, încât n-are cum să nu te cucerească. Fox este Jennifer, cea mai mişto tipă din liceul unui orăşel cu nume tâmpit, Devil's Kettle (adică Ceainicul Diavolului). Când trupa rock care concertează într-una din bombele oraşului crede că Jennifer este virgină, se întâmplă ceva în stare s-o transforme pe protagonistă într-o bestie însetată de sânge. Mai ales de sângele din colegii ei de la liceu, adică...

"De pe margine" şi complet neajutorată priveşte Needy (Amanda Seyfried, care nu mai cântă plină de entuziasm despre iubire eternă ca în Mamma mia!), cea mai bună prietenă a lui Jennifer. Ea va trebui să ia la un moment dat măsuri, nu de alta dar Jennifer începe să epuizeze producţia de tinerei a oraşului şi se apucă să-i facă ochi dulci (şi dinţi ascuţiţi) chiar prietenului lui Needy, sensibilul Chip ("Am I too big", una din replicile demenţiale ale filmului, spusă într-un moment cheie).

Din păcate Jennifer's Body este prea plin de deraieri ca să-ţi atragă atenţia asupra mesajului evident (un fel de "fii tu însuţi" subliniat de Megan Fox într-un clip pe care-l poţi vedea mai jos), aşa că rămâne o succesiune de scene horror întretăiate de replici deştepte şi un final văzut de nenumărate ori în alte filme de groază.

Pentru o seară de Halloween, Jennifer's Body poate fi alegerea perfectă, mai ales într-o proiecţie de la miezul nopţii. Chiar dacă departe de a face istorie aşa cum a făcut Juno şi plină de incoerenţe (o reacţie de genul "wow, ce naiba a fost asta" ar fi justificată şi din această cauză), aventura în două a lui Fox şi Seyfried merită banii şi ar putea avea cel mai bun efect cu o pungă imensă de popcorn în faţă. Un mic avertisment doar: Corpul lui Jennifer are un stomac foarte sensibil şi împroaşcă frecvent o vomă neagră.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SaBenna pe 13 august 2009 14:09
o actrita buna in toate sensurile :D
diddy pe 13 august 2009 14:34
wow abia astept sal vad filmu caci din cele spuse de voi merita
corina pe 13 august 2009 16:47
mie mi se pare prefacuta..... arata bine dar nu este o actrita extraordinara.... nu m-a facut sa plang, sau sa rad sau sa am vreo emotie puternica in nici unul din filmele ei:-?? cred ca se preface in clipul de mai sus pentru a deveni mai populara...
Sucre pe 13 august 2009 17:04
Cine e Mega Fox? A avut vreun mega important intr-un film mega important ca sa o faca pe ea mega importanta(stiu ca ma repet dar suna fain).Cand asta (mi scarba sa ii zic pe nume) joaca intr-un film de calitate si dupaia mai e chemata la inca 10 sa ma anuntati , loati ex de la Angelina Jolie;)
Klara pe 13 august 2009 17:28
cui ii pasa de replicile destepte sau de incoerente? acest film se adreseaza celor insetati de filmele sangeroase sau care vor s-o vada pe megan fox in outfitt-uri sexy.
RobyKoch pe 13 august 2009 18:34
Ba voi sincer sunteti niste papagali. Unde mintiti ca ati vazut filmul asta ? Cum ar zice cocalarii, VRAJEALA !
RobyKoch pe 13 august 2009 18:36
Si apropo, clipul e de tot rahatul
cora_zon pe 13 august 2009 19:13
megan fox da bine pe sticla. atata tot.sincer nu m-a impresionat cu nimik pana acum.poate pe viitor...desi nu cred :D
OanaAlexia pe 13 august 2009 20:52
Totusi nu inteleg de ce zice la un moment dat dupa f.uck them, if that means killing and slowly... Adica promo-ul asta le incurajeaza pe miciile "genii" ale Americii sa isi omoare colegii? Daca cineva ca mine se uita doar la promo poate intelege altceva. Nu se mai face nimic pentru pastrarea decentei in declaratii? Vezi baiatul care si-a omorat colegii la Columbine (si documentarul lui Michael Moore- Bowling for Columbine). Nu zic ca Moore e cel mai in masura sa traga lumea de urechi dar... Pana la urma eu nu vreau sa stiu pe ce baze a iesit acest promo dar e o mare porcarie. Megan e frumoasa dar cam atat deocamdata...
Satana_cu_Cioc pe 14 august 2009 00:41
sunt de acord cu cora_zon nu prea are multe de oferit... e draguta pe sticla... dar mai mult nu duce...
KuRuPt pe 14 august 2009 12:36
si acuma ce faceti va laudati k ati vazut filmul...mare chestie...putem si noi il coboram de pe net...
mausyo pe 14 august 2009 13:39
foarte original poster:

http://www.civin.org/wp/wp-content/uploads/2009/07/jennifers-body-true-blood-poster.jpg

Au pus limba invers ca sa nu fie identic

AveLuciano pe 14 august 2009 15:29
fufitza asta mica dak nu ar avea 5 straturi de machiaj ar fi lafel de sexy ca o foca esuata...da' deh...cu un numar mare la sutien poti stapanii lumea:))
andy1993 pe 14 august 2009 20:48
God Damn She's HOT ,love her , cred ca o sa fie interesant filmul abia astept ,imi place foarte mult Megan .
Emily pe 19 august 2009 19:04
este o actrita talentata insa nu prea stiu multe despre ea
Radu pe 9 septembrie 2009 14:07
Luciano , si cu machiaj si fara machiaj , Megan arata superb! Cat despre ceilalti , nu pot sa va inteleg cand va apucati s-o criticati! Nu stiu cati dintre voi umblati cu o astfel de tipa! Este bine modelata ,are un chip frumos si in plus "rupe" gaturi pe strada. Ce vreti mai mult ?
P.S. Abia astept sa vad filmul. Din trailer reiese un film excelent!

dianagrigore pe 17 septembrie 2009 02:46
Daca "rupe gaturi pe strada", "e bine modelata" si are un chip frumos asta nu o face neaparat o actrita nemaipomenita. Incercati sa nu mai confundati.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells