Brave, pe ecrane din 17 august

9 Aug 2012
Brave, pe ecrane din 17 august

Te-ai gândit vreodată să mergi în vacanţă în Scoţia? Atunci cu siguranţă eşti un aventurier. Un tărâm misterios, de o frumuseţe sălbatică care îţi taie răsuflarea, oglindit până şi în caracterul oamenilor de acolo. Puternici şi neînfricaţi, scoţienii nu umblă cu fofârlica şi nu ezită să-ţi spună verde în faţă ce gândesc fără a se gândi prea mult la consecinţe. Iar dialectul scoţian este fără îndoială unul de o savoare aparte, care îi va pune în dificultate şi pe cei mai neînfricaţi iubitori de limba engleză.

Pretextul perfect pentru a trăi prima ta aventură scoţiană este cea mai recentă producţie Pixar, „Brave”, disponibilă în cinematografele româneşti din 17 august. „Brave” sau „Neînfricata” este o poveste animată cu un accent scoţian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele şi îi va purta pe frumoasele meleaguri ale Scoţiei, unde vor trăi o aventură de neuitat alături de încăpătânata, războinica şi rebela prinţesă Merida.
 
BRAVE atrage prin acțiunea conturată cu mult umor în jurul unor persoanaje simpatice. Firi diferite, dar care se completează reciproc, cei din familia prințesei au ca trăsătură comună părul bogat si roșcat. Frații Meridei sunt niște tripleți plini de viață și pusi pe șotii, care reușesc să anime prin nazbâtiile lor atmosfera de la curte. Actrița Emma Thompson dă viață Reginei Elinor, un personaj plin de grație, o mama puternică ce poartă pe umeri greutățile regatului. Însuflețit de actorul Billy Connolly, Regele Fergus este un războinic curajos și un tată iubitor, extrem de mândru de fiica sa, Merida. Alături de prințesă se află și prietenul său de nădejde, calul Angus, cel care o ajută mereu să evadeze din viața de la castel.  

O surpriză pentru publicul din România este că Paula Seling interpreteaza versiunea în limba română a coloanei sonore a filmului, intitulată „Chiar pot zbura”. Binecunoscuta cântăreaţă a filmat în Polonia şi un videoclip pentru această melodie, ce va putea fi urmărit pe canalele de muzică, începând cu luna august. Puteti urmari videoclipul aici.
 
„Brave” este cu siguranţă o altă capodoberă Pixar, companie distinsă de-a lungul timpului cu numeroase premii Oscar, Grammy şi Golden Globes. În portofoliul de filme de top Pixar se află şi animaţii pline de emoţie precum „În căutarea lui Nemo” (Finding Nemo), „Maşini” (Cars), „Ratatouille”, „WALL-E” si „Up!”. 
 
Animaţia BRAVE este adusă în România de Forum Film România. Urmăriţi aici noutăţile despre producţiile Disney Pixar:  www.cineforum.ro.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 22 august 2012 14:51
sper sa am ocazia si eu sa il urmaresc .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells