Blake Lively, dorită în Pride and Prejudice and Zombies

de Cristina Grigore în 24 Sep 2011
Blake Lively, dorită în Pride and Prejudice and Zombies

Adaptarea cinematografică după romanul lui Seth Grahame-Smith, Pride and Prejudice and Zombies a suferit multe amânări ale producţiei şi modificări ale echipei de realizatori, şi mai are de parcurs ceva drum chiar şi până va începe filmările. Însă Twitch a aflat că rolul principal i-ar putea reveni lui Blake Lively, ceea ce ar pune pe roate lucrul la peliculă.

Actriţa nu este prima căreia i-a fost oferită partitura lui Elizabeth Bennett. Mia Wasikowska, Scarlett Johansson şi Emma Stone au refuzat pe rând acest rol, dar regizorul peliculei,  Craig Gillespie, speră că această nouă alegere va fi definitivă.

Actuala prietenă a lui Leonardo Di Caprio este un nume în ascensiune în Cetatea Filmului –  a apărut în The Town, alături de Ben Affleck şi în Green Lantern, alături de Ryan Reynolds  - şi, chiar dacă programul său de lucru este acum ocupat cu filmările la cel de-al cincilea sezon al lui Gossip Girl şi cele la Savages, actriţei nu i-ar strica încă un angajament, mai ales pentru un rol central.

Cei de la Lionsgate sunt decişi să aducă pe marele ecran romanul lui Grahame-Smith, ce va râmâne, se pare, fidel acţiunii originale din cartea lui Jane Austin (Mândrie şi Prejudecată), având dept adăugiri ale poveştii invazia  plină de adrenalină a armatei de zombie. Începerea filmărilor a fost programată pentru începutul lui 2012, iar printre producători se află şi Natalie Portman.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 24 septembrie 2011 12:58
Ce titlu ciudat...un amestec de genuri?
isabela_isa pe 24 septembrie 2011 16:12
Nu imi vine sa cred ca mai fac si acest lucru.Jane Austin a scris o carte inunata si nu as vrea sa vad povestea distrusa de zombi
Bayard pe 24 septembrie 2011 22:41
haha, suna ca o prostie...... dar sigur o sa ma uit la el :)) uneori poate fi amuzant sa vezi cum distrug o poveste clasica :)
girlprinceton pe 25 septembrie 2011 15:33
prefer varianta fara zombie:)
constanta pe 25 septembrie 2011 18:19
o sa fie o simpla parodie...si atat.
alex_il_fenomeno pe 26 septembrie 2011 16:08
chiar cred ca ar fi excelenta in film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells