Avanpremiera "PEARL HARBOR"

7 Aug 2001
Avanpremiera "PEARL HARBOR"
“PEARL HARBOR”, blockbusterul american care are deja încasãri de aproape 400 milioane de dolari va fi lansat în toate marile orase din România în 21 septembrie 2001.
Distribuitorii GLOB COM MEDIA si BUENA VISTA INTERNATIONAL au pregãtit însã o surprizã: luni, 13 august ora 19,00 în întîmpinarea ZILEI MARINEI, va avea loc la cinematograful REPUBLICA din Constanta o AVANPREMIERÃ EXCEPTIONALÃ dedicatã marinarilor.

Spectacolul de Galã va fi prezentat de senatorul Sergiu Nicolaescu, în dubla sa calitate: de Presedinte al Comisiei de Apãrare din Senatul României, si de regizor cu mare experientã în realizarea filmelor de rãzboi. Au fost invitati sã ia cuvîntul Veale Robert atasatul militar al SUA la Bucuresti si vice-amiralul Traian Atanasiu, Seful Marelui Stat Major al Marinei Militare Române.
Alãturi de marinari si ofiteri vor fi prezenti la acest eveniment numerosi parlamentari, oficialitãti locale, în frunte cu prefectul si primarul Constantei, V.I.P.-uri, reprezentanti ai presei.

Dar nici cinefilii pasionati nu au fost neglijati, rezervîndu-li-se 300 de locuri la acest eveniment special. Pentru cã se asteaptã o cerere de bilete mult mai mare, organizatorii au programat în aceeasi searã de la ora 21,30 încã o proiectie la Grãdina ALBATROS din Mamaia.
Cei care vor rata aceastã avanpremierã vor trebui sã astepte 40 de zile pînã la lansarea oficialã a filmului “PEARL HARBOR”.

Biletele pentru cele douã proiectii au fost deja puse în vînzarea la casele cinematografelor REPUBLICA din Constanta si ALBATROS din Mamaia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 13 iunie 2012 12:15
cred ca a fost o zi cu adevarat memorabila !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells