Atenţie! Eroina noii animaţii Pixar a ieşit la vânătoare!

de Cristina Grigore în 27 Mai 2011
Atenţie! Eroina noii animaţii Pixar a ieşit la vânătoare!

Dintre toate primele imagini lansate de companiile producătoare de film, cea a noii animaţii plămădită în ograda Pixar, Brave, pare una dintre cele mai ambigue. Anunţă o continuare interesantă a filmului? Să zicem că da. Dezvăluie ceva mai mult decât o scenă de urmărire cu arcul? Se zicem că… nu.

Nici cei de la Movieweb nu sunt lămuriţi şi relatează succint apariţia online a unei cutezătoare prinţese a cărei voce va fi actriţa originară din Glasgow, Scoţia, Kelly McDonald, pe care s-ar putea s-o ştii din serialul Boardwalk Empire, unde a jucat rolul lui Margaret Schroder.

Merida are şi ea „sânge scoţian”, căci este fiica Regelui Angus şi a Reginei Elinor, care domnesc peste regatul Scoţiei. Familia regală îşi îndeplineşte îndatoririle cu generozitate şi înţelepciune, iar pacea stăpâneşte tărâmurile ei. Asta până când roşcata Merida reuşeşte să încurce iremediabil lucrurile, încălcând o lege sacră a pământului său şi aducând asupra locuitorilor acestuia un blestem crunt. Alături de trei căpetenii din regat, lipsiţi, se pare, de unele calităţi esenţiale unui luptător, ea porneşte într-o călătorie menită să îndrepte lucrurile, însă pentru asta trebuie să găsească mai întâi o bătrână înţeleaptă care să-i ofere mai mult decât ştie ea să ceară...

Bineînţeles, dacă punem astfel lucrurile în context, noul proiect al celor de la Disney/Pixar are miez şi atrage, mai ales că este vorba de o idee originală, venită de la scenaristele Brenda Chapman (Cars, Beauty and the Beast) şi Irene Mecchi (The Lion King).

Animaţia 3D va sta sub regia lui Mark Andrews, iar lansarea sa va avea loc în  vara lui 2012 şi în România. Printre actorii care îşi vor împrumuta vocile personajelor se numără: Emma Thompson (regina Elinor), Billy Connolly (regele Fergus), Julie Walters (bătrâna înţeleaptă), Robbie Coltrane (Lord Dingwall), Kevin McKidd (Lord MacGuffin), Craig Ferguson (Lord Macintosh).



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 27 mai 2011 09:32
Daca ideea este originala, cu siguranta ca va starni curiozitatea.Sa vedem....
spartacus pe 27 mai 2011 10:55
Sper sa fie o comedie, altfel, din imaginea pe care avem posibilitatea sa o vedem, eroina e naspa rau de tot, nici pic de... sex-appeal sau ceva de genul asta. Poate ca asta a si fost ideea, desi nu cred ca ar fi stricat dak ar fi fost ceva mai draguta si nu o dolofana cu par roscat si cret.
legolas05 pe 27 mai 2011 11:10
interesant
Sorin87 pe 27 mai 2011 12:50
foarte buna treaba face Pixar
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2011 18:57
cred ca va fi o alta productie de mare geniu realizata de cei de la Pixar !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells