Regizorul lui Book of Eli refuză adaptarea manga Akira

de Cristina Grigore în 27 Mai 2011
Regizorul lui Book of Eli refuză adaptarea manga Akira

Scaunul regizoral al adaptării seriei manga Akira este din nou vacant, după ce Albert Hughes a refuzat să mai facă parte din proiect din cauza unor divergenţe pe partea de creaţie avute cu producătorii, anunţă Deadline.

Cei de la Warner Bros. îi caută de urgenţă un înlocuitor lui Hughes, cel care a dat indicaţii regizorale în The Book of Eli, pentru a nu decala data începerii filmărilor, stabilită pentru începutul lui 2012.

Studiourile au cumpărat licenţa de producţie pentru Akira în urmă cu câţiva ani şi intenţionează să facă două filme care să acopere fiecare câte trei volume ale seriei de romane grafice semnată de Katsuhiro Otomo şi transpusă pe micul ecran într-un celebru serial animat din 1988. În plus, adaptarea Warner va muta acţiunea din Noul Tokyo în Noul Manhattan.

O mulţime de vedete sunt propuse în rolurile celor doi prieteni certaţi cu legea, printre care Robert Pattinson, Andrew Garfield, şi James McAvoy pentru Tetsuo, iar Garrett Hedlund, Michael Fassbender, Chris Pine, Justin Timberlake, şi Joaquin Phoenix pentru Kaneda. Şi Keanu Reeves şi-a manifestat recent interesul de a apărea în această producţie, însă nu a fost pe placul studiourilor.

Râmâne de văzut cum vor evolua lucrurile în această adaptare a unei complexe şi incitante reimaginări a lumii viitorului. Lansarea filmului va avea loc, cel mai probabil, în 2013.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 27 mai 2011 10:57
Asta este un proiect care este deja mult asteptat sa apara. Majoritatea creatiilor japoneze manga - in special aceasta AKIRA, sunt fabuloase. Asa ca... hai cu filmul !
Han_Solo pe 27 mai 2011 12:10
Cum sa nu fie Keanu Reeves pe placul lor si sa Robert Patirson, Justin Timberlake si cine mai era enumerat mai sus...
Dreamfall pe 27 mai 2011 18:43
Keanu Reeves nu a fost pe placul studiourilor. Warner Bros ( Matrix Trilogy ) ?? interesant ...Universal Pictures l-au acceptat pentru "47 Ronin"..
AdrianSe pe 27 mai 2011 19:09
"Cum sa nu fie Keanu Reeves pe placul lor si sa Robert Patirson, Justin Timberlake si cine mai era enumerat mai sus... "
Din asta intelegem si divergentele ,cat de imbecili pot fi producatori ,probabil o generatie de inculti care s-au nascut cu bani suflati in fund ............devine tot mai penibil hollywod-ul cu astfel de specimene .......si cand te gandesti ca jegosi astia au de gand sa faca o adaptare la Akira ........

alex_il_fenomeno pe 30 mai 2011 18:51
ma sur[rinde decizia lui , avand in vedere ca filmul se anunta bun !
Vorador pe 31 mai 2011 23:08
.
Cherilynn pe 25 iunie 2011 21:20
Hey, that's powefrul. Thanks for the news.
khahqdpzn pe 26 iunie 2011 11:02
FawR3z gelwggncwscy
sjdwatiab pe 27 iunie 2011 18:39
kRXo7k vzbofobjgjtb
DeathKidd pe 6 iulie 2011 06:22
Daca iasa ca dragon ball evolution nu voi mai privii niciodata adaptari manga/anime facute de americani!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells