Animaţia Ben 10, adusă pe marele ecran de producătorul lui Matrix

de Cristina Grigore în 14 Iun 2011
Animaţia Ben 10, adusă pe marele ecran de producătorul lui Matrix

Ben 10, un serial de animaţie american, produs şi difuzat de Cartoon Network, popular printre cei din primii ani de şcoală şi chiar printre preşcolari, va fi transformat într-un film live-action de către Joel Silver, producătorul lui Matrix, scrie Collider.

Studioul Waner Bros. ar putea fi distribuitorul acestui film, pe care Silver îl anunţă a fi de proporţii şi, cel mai probabil, punctul de plecare al unei francize.

Ideea i-a fost inspirată producătorului chiar de fiul său, care "l-a pus la curent" cu isprăvile pline de curaj ale lui Ben Tennyson, un băiat de 10 ani cu viaţă de supererou, capabil să-şi asume identităţile unor creaturi extraterestre cu ajutorul unui gadget-minune, un ceas numit Omnitrix. În misiunea de apărător al universului este ajutat de verişoara sa, Gwen, posesoarea unor abilităţi neobişnuite.

"Cred că trebuie să încercăm o abordare nouă şi să reimaginăm povestea într-un mod care să râmănă cât mai fidel originalului", a spus Silver. "Am încercat să fac ceva asemănător cu Speed Racer şi am eşuat lamentabil", a mai adăugat el, menţionând colaborarea sa din 2008 alături de fraţii Wachowski, adaptarea unui foarte popular anime. Nu putem decât să sperăm că renumitul producător şi-a învăţat lecţia şi va face din Ben 10 o franciză reuşită.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andu pe 14 iunie 2011 09:38
De ce nu incearca nimeni sa faca un Dragon Ball Z decent, chiar cand iese DB Reborn?
3DG4ever pe 14 iunie 2011 10:07
@Andu. Chiar si eu ma gandeam cum sa faca un DBZ reusit bazat pe anime-u . Cel din 2009 Evolution nu a fost deloc cum ma asteptam , ma dezamagit foarte tare :(. Acum in noua era 3D cu multa munca si seriositate ar putea fi posibil. Cel mai iubit anime si cel mai reusit , dupa care multe anime-uri sau bazat . Cei mai potriviti pentru crearea filmului perfect ar fi dupa mn M. Bay , J. Cameron si ceva ajutor de la producatorii originali ai DBZ . Asa ar fi dupa mn daca as alege producatorii ( Idei nebunesti, de la un nebun ca mn :D).
cavallioty pe 14 iunie 2011 10:38
"Acum in noua era 3D",fara era 3D nu se poate face un film bun?s-a vaZut cat de iubit a fost la incasari care au fost de cacao deci puteti sa va luati la revedere de la un film DBZ si sa va bucurati de unul cu Ben,care ma face curios sa vad cum vor arata extraterestri aia
legolas05 pe 14 iunie 2011 11:23
sper sa iasa ceva bun
legiune pe 14 iunie 2011 11:53
Cristina daca nu stiai a fost produs un film pentru televiziune dupa Ben 10.
In legatura cu DragonBall finantatorii americanii sunt inapti, puritani si prea rasisti ca sa il faca dupa original, pur si simplu nu au cum sa acepte un baietel crescut in munti salvand lumea si in acelasi timp cautando pe Bulma sub fusta sa vada daca are coada.
ps: inca ceva implicatiile politice chiar si la un desen animat sunt luate in considereare de catre americani. Dupa cum se vede numai ei salveaza lumea si sunt cei si cei in toate domeniile dela brand la creier.

HarryCineastul3 pe 14 iunie 2011 14:02
daca il face warnerul iese bine
cristi23 pe 14 iunie 2011 14:07
am vazut serialele si filmul animat.......filmele de tv sunt slabe dar serialele sunt bune
are toate sansele sa scoata o franciza,mai ales ca apar alte seriale si povestea creste ca marime,intensitate si nr de personaje..........+ aprins foarte bine la public

xerses pe 14 iunie 2011 17:52
Asteptam sa vedem.
SimpaticSiAmabil pe 15 iunie 2011 01:35
Subscriu la ce a zis Legiune! Primele planurile pentru Dragon Ball au fost dezbatute inca din 2003-2004 cand FOX a propus ILM'ului George Lucas, sa produca efectele speciale pt film! Cu Roland Emmerich ca director si Hugh Jackman in rol principal...Ray Park ca Vegeta si multi altii in cast printre care si Orlando Bloom daca imi aduc bine aminte! Stiu ca citeam multe articole la vremea respectiva legate de filmul DBZ si eram foarte incantant! Insa dupa alte multe negocieri si ceasurile rele sa zic asa, neintelegeri s-a amant ca mai tarziu sa pice intru totul! Cred ca n-au acceptat o readaptare si modificare a povestii! Au vrut sa-l faca pe Gouk american ! Si asa a aparut cativa ani mai tarziu Dragon Ball Evolution care a fost un esec total! Eu tot credeam ca e fan made daca nu recunosteam actorul din War of the Worlds!

Cat despre BEN10 chiar sunt curios... Ideea pare originala pt o adaptare intr-un film dar acum sa vedem!

alex_il_fenomeno pe 15 iunie 2011 10:29
o animatie ? cred ca era mai binevenit un film de lungmetraj legat de Ben 10 !
so1uffle2 pe 29 iunie 2011 17:52
mare valva dar vorba lui, mai bine un lungmetraj

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells