Actorii din The Dark Knight Rises!

de Ştefan Dobroiu în 14 Iun 2011
Actorii din The Dark Knight Rises!

Chiar dacă filmările la The Dark Knight Rises au început acum câteva săptămâni, ele vor dura suficient pentru ca producătorii să anunţe în continuare noi actori incluşi în distribuţia acestui film, probabil cel mai aşteptat din 2012. Ultimul inclus pe listă este Josh Stewart, actorul din The Collector şi Strania poveste a lui Benjamin Button. Află mai jos ce alte staruri apar pe genericul lui The Dark Knight Rises, precum şi informaţii despre rolurile lor.

Christian Bale revine în rolul lui Bruce Wayne/Batman, transformat acum într-un proscris şi vânat de autorităţile din Gotham City. Alături de credinciosul său Alfred, interpretat de acelaşi Michael Caine, Wayne va fi prins la zid din două direcţii: pe de o parte poliţiştii, pe vremuri aliaţii săi, iar pe de alta noi villain-i, prin nimic mai puţin periculoşi decât Joker-ul din Cavalerul negru.

Gary Oldman revine în rolul detectivului James Gordon, vechiul partener oficial al lui Batman, într-un rol de extremă importanţă pentru noul film: deşi misiunea sa este să-l prindă pe Batman, Gordon trebuie să se asigure că acesta nu păţeşte nimic, ajutându-l în acelaşi timp să-şi recapete vechiul prestigiu. Morgan Freeman revine şi el în rolul lui Lucius Fox, care îşi va ajuta din nou angajatorul cu arme eficiente, un nou costum mai performant şi, tot ce-i posibil, un nou vehicul pe măsura spectaculoaselor Batmobil şi Batpod din cel de-al doilea film al trilogiei.

Dar să ajungem şi la nou-veniţii seriei: dintre aceştia categoric ies în evidenţă Anne Hathaway şi Tom Hardy în rolurile Selenei Kyle şi cel al lui Bane. Timp de luni de zile a fost neclar dacă Selena Kyle se va transforma în Catwoman, dar acum este categoric: Anne Hathaway va purta costumul mulat (încă nu se ştie cum va arăta) al lui Catwoman, personajul său ajungând să fie extrem de ambiguu în relaţia lui cu Batman: inamic sau aliat al Omului liliac? Noi am putea pune pariu că cei doi nu vor fi inamici în noul film, cel puţin nu pe toată durata lui, căci Christopher Nolan, maestrul amăgirilor, este celebru pentru cum îşi face personajele să schimbe taberele. Se zvoneşte că în The Dark Knight Rises Catwoman i-ar putea salva viaţa lui Batman cel puţin o dată.

Cât despre Bane, este evident că va fi villain-ul numărul 1. Extrem de inteligent, Bane este un neîntrecut strateg şi tactician, dar şi un luptător foarte abil. În universul lui Batman, Bane este unul din puţinele personaje care au reuşit să afle adevărata identitate a supereroului, jucând-o ca pe o carte în complicatele sale maşinaţiuni. Păstrarea secretului alterego-ului său este de o extremă importanţă pentru Bruce Wayne, a cărui viaţă ar fi distrusă dacă Gotham City ar pune semnul egal între el şi Batman. Foarte conştient de acest lucru, Bane va profita de informaţiile sale, complicând şi mai mult jocul de-a şoarecele şi pisica. Deocamdată nu se ştie dacă Nolan va folosi în film şi serul care-i oferă putere supraumană lui Bane, dar o imagine cu britanicul Tom Hardy în rol dovedeşte că villain-ul va fi un personaj de temut şi fizic, dar şi din punctul de vedere al inteligenţei în noul film.

Marion Cotillard va fi Miranda Tate, una din membrele consiliului de administraţie a Wayne Enterprises şi aliată a lui Bruce Wayne în eforturile sale filantropice. Umblă vorba că în film Miranda s-ar putea dovedi Talia al Ghul, fiica lui Ra's al Ghul, a cărui identitate este una din marile surprize din Batman Begins. Una dintre cele mai celebre antieroine din universul DC Comics, Talia ar putea deveni iubita lui Batman şi deci rivala lui Catwoman. Bineînţeles, acestea sunt doar zvonuri care probabil nu vor fi confirmate o dată cu premiera blockbusterului, mai ales că Marion Cotillard şi-a descris în repetate rânduri rolul ca mai degrabă "mic" şi nu unul foarte important în chimia lui The Dark Knight Rises. Şi Ra's Al Ghul va apărea în film, interpretat de mai tânărul Josh Pence, pentru că scenele sale au loc cu trei decenii înainte de evenimentele din Batman Begins.

Joseph Gordon-Levitt va interpreta rolul lui John Blake, un poliţist de cartier care se va trezi implicat fără voie în maşinaţiunile lui Batman sau ale inamicilor săi. Juno Temple va fi o tânără ce-l va ajuta probabil pe Batman la un moment dat. Matthew Modine joacă un rol necunoscut şi, chiar dacă ştim că personajul său se va numi Nixon, nu avem idee dacă el este pozitiv sau negativ.

Pe 19 mai au început filmările la noul blockbuster, acestea urmând să dureze mai multe luni. Vor avea loc pe trei continente: Europa, America de Nord şi Asia, una dintre locaţiile importante fiind în India, aproape de "oraşul albastru", Jodhpur, dominat de fortul Mehrangarh. Alte locaţii se află în Scoţia şi Anglia, iar şase săptămâni de filmări vor avea loc în oraşul american Pittsburgh.

Vom vedea filmul pe 20 iulie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 14 iunie 2011 09:44
Am o mic aintrebare legat de locatiile de filmare: se zvonea la un monet dat ca se va filma o parte si in romania, ce s-a intamplat? Au renunta la ideea aceasta?
tibijuve pe 14 iunie 2011 10:56
abia astept:D avand in vedere ca dark knight a fost mai bun ca batman begins am toate motivele sa cred k acesta va fi mai bun decat dark knight
Manusa pe 14 iunie 2011 10:57
Buni actori, cred ca va fi un film mai bun decat ultimul, abia astept sa apara.
wildinthecountry pe 14 iunie 2011 11:33
da exact..in romania nu se mai filmeaza?la salina de la turda?
marllenn pe 14 iunie 2011 11:39
@Juno Temple va fi o tânără ce-l va ajuta probabil pe Batman la un moment dat. n-am inteles deloc:))
legiune pe 14 iunie 2011 11:43
Multumim Stefan Dobroiu pentru articol, dupa laturile care au fost e bine venit, interesante informatiile despre film si cum l-au recreat pe Bane, in universul dc Bane a aparul la inceput doar ca o simpla bruta si lipsita de inteligenta, pe parcurs a mai crescut personajul. Mai sunt cateva informatii confuze in articol dar pentru cei familiarizati cu lumea Batman se clarifica de la sine cum ar fi catwoaman, asteptam sa vedem cum au regandit scenaristii si regizorul personajele.
Nu credem ca Bane va fi eroul negativ numarul 1 in film, dupa cum se desfasoara scurgerea de informatii aceste se tine inca secret. Nu near mira sa il mai alerge si pe Joker cateva minute din film.
Asteptam filmul pentru .... simpla curiozitae de a stii.

cristi23 pe 14 iunie 2011 14:04
va fi cu siguranta filmul anului 2012........de pe acuma filmul face valuri.........totusi e greu de depasit performantele filmului precedent,mai ales ca a avut parte de un joker de zile mari......totusi sper si sunt sigur ca nolan va face un nou masterpiece si ne va incanta cu o grandoare de film..........am aflat din alte surse ca filmul e bazat mult pe seria batman: the long halloween......daca e adevart ,va fi un film super,acea serie de benzi desenate e una din cele mai bune serii cu batman...........o adevarata opera in bd
amu sa mai asteptam doar filmu

alex_il_fenomeno pe 14 iunie 2011 14:49
cred ca are mari sanse ca acesta sa fie mai bun decat precedentul !
AleX_polo_7 pe 14 iunie 2011 15:43
foarte buna distributie...sper ca si interpretarea sa fie pe masura numelor...
astept cu nerabdare premiera

nsag pe 14 iunie 2011 15:57
"Bane este un neîntrecut strateg şi tactician, dar şi un luptător foarte abil" CE tare cine a scris porcaria asta ma intreb oare BANE este puternic dar in nici un caz STRATEG SI TACTICIAN lol ce gafa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nsag pe 14 iunie 2011 16:03
"Bane este un neîntrecut strateg şi tactician, dar şi un luptător foarte abil" CE tare cine a scris porcaria asta ma intreb oare,BANE este puternic dar in nici un caz STRATEG SI TACTICIAN ce naiba omul cara dupa el un URSULET si sa nu mai vorbim ca daca cineva a jucat " batman:arkham asylum" o sa as-i dea sema despre ce vorbesc lol ce gafa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
legiune pe 14 iunie 2011 16:24
@nsag ai partial dreptate Bane a fost conceput ca o simpla bruta, dar acest personaj a evoluat, de exemplu in ultimul desen animat Young Justice este un episod in care apare si Bane care era un lider al unei retele locale ascunsa in jungla. In articol sa exagerat talentele personajului Bane, ca daca se dadea ca exemplu Batman3 cel din 1998 parca Bene era o simpla bruta .
Trebuie sa ti cont ca personajul a fost recreat pentru acest film, trebuie sa aibe publicitate masiva. Face parte din campania de marketing a filmului ca sa aiba cat mai multe incasari in primele saptamni de la lansare si sa reduca pirateria asupra filmului.

xerses pe 14 iunie 2011 17:27
Cu asemenea distributie, inseamna ca ne asteptam la niste interpretatri magistrale.
Vorador pe 14 iunie 2011 18:45
Cu siguranta daca ar mai fi trait Health Ledger ar fi facut parte si din distributia celui de-al treilea film a lui Nolan.Sper ca in aceasta parte sa se vorbeasca putin despre Joker,macar ca se afla in Arkham Asylum.
Gebeleizis pe 14 iunie 2011 22:01
Abia astept.
Sorin87 pe 14 iunie 2011 22:15
sper sa iasa ceva bine dar cred ca asa o sa fie
office20ro pe 15 iunie 2011 09:28
Inca mai astept sa-l scoateti din distributie pe Eddie Murphy. Nu stiu de unde ati luat informatia, dar mai ales de ce v-ati grabit sa updatati pagina filmului cu informatii gresite.
ady_1962006@yahoo.com pe 25 iunie 2011 23:13
Asteptam cu mare drag filmul !
Crist11 pe 30 iunie 2011 01:04
Mai este fix 1 an, sper sa se ridice la asteparile mele, desi as vi vrut sa fie si joker in film, o posibila evadare... Pacat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells