Alegerea intre Rai si Iad se face pe Pamant.

5 Apr 2005
Alegerea intre Rai si Iad se face pe Pamant.
Saptamana aceasta soseste pe ecrane o noua ecranizare a unei serii de benzi desenate. Este vorba de comics-urile Hellblazer, iar prezentul film se numeste Constantin / Constantine.
Kenu Reeves, dupa seria Matrix a ramas fidel companiei Warner Bros. si a mai realizat un film, care va naste cu siguranta un sequel sau doua in anii urmatori dupa succesul inregistrat de prezentul (70 mil. $).
Nascut cu un talent pe care nu si-l doreste, capacitatea de a recunoaste clar ingerii si demonii metisi care umbla pe pamant in piele de oameni, Constantine (Keanu Reeves) a fost determinat sa-si ia singur viata pentru a putea scapa de claritatea zguduitoare a viziunii lui. Dar a esuat. Resuscitat impotriva vointei lui, se trezeste adus inapoi pe terenul viilor. Acum, purtand pecetea faptului ca a incercat sa se sinucida pentru o perioada de gratie, el patruleaza granita pamanteasca dintre rai si iad, sperand in zadar sa isi castige dreptul de izbavire trimitandu-i pe infanteristii diavolului inapoi in adancuri.
Rai, antipatici, alcoolici si ... handicapati - din 1 Aprile, cea mai proasta gluma, Aaltra in cinema!
Bineinteles, ati inteles este vorba de o comedie. Si nu una oarecare. Aaltra a castigat in 2004 la TIFF - Festivalul International de Film Transilvania Premiul CineMagia pentru Cel mai bun film din competitie.
Taguri:  Aaltra, Constantine

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 19:01
cam asa este in filme
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2010 10:10
idee interesanta , film foarte reusit!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells