Actorul Stefan Iordache este internat in spital

de Razvan Boboc în 11 Sep 2008
Actorul Stefan Iordache este internat in spital

Actorul Stefan Iordache a fost internat in spital pentru niste investigatii medicale, conform informatiilor aparute in presa. Iordache, in varsta de 67 ani, a efectuat cateva analize, urmand sa ii fie prescris un tratament.

Stefan Iordache s-a nascut pe 3 februarie 1941, la Calafat, si s-a remarcat prin rolurile pe care le-a interpretat pe marile ecrane si pe scena teatrelor. Stefan Iordache a devenit actor de teatru adevarat in perioada de glorie a Teatrului Nottara. A interpretat roluri precum Hamlet, Regele din "Viziuni flamande", Raskolnikov din "Crima si pedeapsa", Maestrul din "Maestrul si Margareta", Richard de Gloucester din "Richard al III-lea", Nae Catavencu din "O scrisoare pierduta".

Pe marile ecrane s-a remarcat in numeroase roluri, printre care cele din "Cel mai iubit dintre pamanteni" (1993), "Oglinda" (1993), "Glissando" (1985), "Ciuleandra" (1985), "De ce trag clopotele, Mitica?" (1981), "Pruncul, petrolul si ardelenii" (1981), "Inghititorii de sabii" (1981), "Bietul Ioanide" (1980).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells