The VVitch: A New-England Folktale

(2015)

Vrăjitoarea

Poster The VVitch: A New-England Folktale Postere The VVitch: A New-England Folktale

Sinopsis The VVitch: A New-England Folktale

Mai mult
The Witch

Un horror înspăimântător plasat în lumea primilor coloniști americani aruncați într-o lume unde spaimele (și nu doar cele reale, ci și cele imaginate) îi înconjoară de pretutindeni.

O familie foarte credincioasă se stabilește la marginile unei păduri întunecate, neatinse. Prin acțiunile unei forțe exterioare și prin propriii lor demoni, ajung ca, în scurt timp, să fie terorizați de o ființă malefică. Pe măsură ce suferințele și misterele se adună, personajele oscilează între furie și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • The Witch

Produs de

Parts and Labor

Distribuitorul international

Universal Pictures International (UPI)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Stephen2D pe 07 Mai 2016 18:39
vivisection
"The Witch" spune povestea unei familii de coloniști puritani din America, în preajma anului 1630. Filmul începe cu decizia lui William (Ralph Ineson) ce preferă să fie excomunicat din satul său și să trăiasca cu familia sa izolat la marginea unei păduri, departe de plantație, ducându-și viața modestă și fără să iasă din cuvântul Domnului. Împreună cu soția sa, Katherine (Kate Dickie), a venit cu familia în căutarea unei vieți mai bune în Noua Anglie, regiunea de nord est a Statelor Unite ale Americii. Acum la marginea sălbăticiei, se străduiesc să ducă o viață de creștini devotați, împreună cu cei cinci copii ai lor. Când fiul cel mic dispare fără urmă și recolta le e distrusă, familia începe să arunce vina de la un membru la altul. Încet fricile și anxietățile fiecăruia vor distruge încrederea dintre ei și îi vor transforma într-o… citeşte
13 13
AlineziaBumfi pe 19 Aprilie 2016 16:49
The Witch este, cu siguranta, un film horror atipic; daca sunteti in cautare de jump-scares, nu e filmul vostru.

In schimb, The Witch isi construieste statutul de film horror treptat, urmarind, mai intai, drama unei familii afectate de evenimente devastatoare ce se petrec in jurul casei lor in secolul al 17-lea, ca mai apoi sa intervina elementele supranaturale.

Suspansul joaca cel mai important rol in film si este creat cu ajutorul regiei de exceptie a lui Robert Eggers (la primul sau film).

The Witch este un film slow-burn, deci actiunile se desfasoara incet, mentinandu-se, insa, un sentiment constant de neliniste prin coloana sonora si cinematografie.

Toti actorii au avut personaje bine construite si impecabil interpretate.

Animalele totemice prezente in film mi-au dat fiori, cum nu credeam ca se va intampla.

citeşte

10 10
giuliano_ciolacu pe 19 Februarie 2016 12:00
The Witch sau filmul care nu va fi difuzat în cinematografele din România.
Nu-mi pot scoate din cap ideea cum că în România filmul The Witch nu va fi difuzat, personal îl așteptam din vara anului trecut dar acum se pare ca voi avea de așteptat alte câteva luni pentru a-l vedea pe un laptop.
10 13
kasmyn pe 10 noiembrie 2017 22:35
SE DIFUZWAZA IN SEARA ACEASTA LA DIGI FILM!!
alin1234 pe 17 Aprilie 2016 19:34
trist
Parerea mea, nu ca as impune sa credeti voi, altii : :( daca m as fi dus la cinema sa l vad -prin absurd- as fi dorit decontarea efortului fizic depus,decontarea combustibilului si inca 100 roni ca am putut viziona tot> am vazut si mai slabe de atat,dar si asta.....pe langa Conjuring, Conneticut haunting, Insidious,Sinister,Mama..etc....praf, praf, praf la patrat.
5 22
rwanda666 pe 21 Aprilie 2016 02:49
MONUMENT DE PROSTIE
Regizorul si-a batut joc de noi :) .Cum poti sa incadrezi acest film la `` interzis minorilor sub 16 ani `` ,atata timp cat in el joaca minori ! ? VIZIONARE PLACUTA !!! :)
5 27
Omu_Problema pe 13 Iulie 2016 10:43
Foarte bun!
Credeam la inceput ca o sa-mi produca un somn bun, dar spre jumate a inceput sa-mi atraga atentia, mai ales la final e plin de actiune. Nu e ceva ce vezi in fiecare zi, cadrele superbe, jocul actoricesc credibil, scenariul bun, te arunca in acele vremuri si te face sa vezi cum gandeau oamenii atunci,muzica e scary de-a binelea, personifica foarte bine fabulele si povestile acelor vremuri, mai ales intruchiparea diavolului de la final.
Fata de alte filme horror asta mai are si o poveste, la altele lipseste cu desavarsire sau e nasoala. Nu poti spune ca faci pe tine de frica dar uneori filmele horror trebuie sa ne prezinte mai mult de atat, nu rauri de sange si scenariu prost.

4 4
Sorin87 pe 14 Mai 2016 13:19
Chiar daca nu are foarte multe faze horror este foarte bun, mai ales muzica filmului te inspaimanta atunci cand urmeaza sa se intample ceva rau
4 7
Theodor2011 pe 04 Mai 2016 23:06
Se vede clar ca The Witch a fost primul film regizat de Robert Eggers. Din aceasta cauza n-am avut mari pretentii. Totus au fost doua lucruri care mi-au placut la acest film:
1 Prezenta foarte placuta a tinerei actrite Anya Taylor-Joy si jocul actoricesc al acesteia (avand in vedere ca The Witch este practic primul film in care a jucat pana acum) Cum spuneam un joc actoricesc bun al actritei in raport cu lipsa de experienta a acesteia.
2 Suspansul creat. Care devine din ce in ce mai accentuat (odata cu trecerea timpului)
Nu este un film greu de inteles (sub nici o forma 'mind-fuck') dar este totus destul de ciudat si cu clisee. Un film cu: o poveste tragica, socant, tulburator, o drama a unei familii. Scenografia este buna (totul a aratat cat mai aproape de secolul 17: locatia retrasa aleasa pt filmari, cocioaba, hainele,mentalitatea personajelor etc.
Povestea… citeşte

4 11
rafaelionita8_gmail_com pe 22 Aprilie 2016 22:41
Fantastic.
Nu am vazut un film horror asa de bun de ceva timp.Actorii joaca foarte bine iar ,scenariul este genial . Fiecare moment m-a tinut in suspans. Acest film nu este pentru toata lumea. Daca iti plac filmele ciudate si mai neobisnuite in comparatie cu alte filme sigur o sa iubesti acest film.
4 11
AndreBlack pe 17 Aprilie 2016 23:36
Asa cum spune si nota : momente bune si atat . Nu prea se merita .
4 15
wrm pe 3 mai 2016 23:37
http://scri.ro/merita-sau-se-merita-276.html
roberto_roberto pe 11 iulie 2016 00:56
La tine nota 7 inseamna momente buna,dar atat?
mihnea_aspru95 pe 02 Martie 2016 02:19
Intrebarea este: N-avem distribuitori "necesari/buni" pentru a fi lansat si in R$manica? (asa se intampla si cu 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, shame)
Din ce-am vazut sunt peste 151 de recenzii la acest film foarte bune (spre exceptionale) si score-ul 89 din 100 (deci un 8,9) de la Rotten Tomatoes.

4 15
Ciprian_2007_tl pe 10 Mai 2016 17:51
Un film bunicel, nu pot spune ca m-a dat pe spate, dar a fost interesant. Are cateva scene mai scary si o poveste destul de buna.
3 9
kakapiciu pe 21 Mai 2016 16:56
Incredibil de lung filmul, chiar daca este doar o ora si jumatate a trecut foarte greu filmul si asta din cauza actiunii foarte lente.
3 10
xerses pe 26 Martie 2016 19:59
Sincer, am vazut filme mai spectaculoase cu si despre vrajitoare.
3 12
andrei_oarga pe 27 Decembrie 2017 12:57
Prima jumătate a filmului a fost buna,atmosferică si cu un început cu adevărat sinistru,a doua jumătate însă e plictisitoare,a tras mult in jos filmul,deși finalul e destul de neasteptat cu privire la soarta unor personaje,Anya Taylor-Joy abia la primul ei film a fost excelenta,are mult potential pe viitor,filmul merita un 6 pentru plusurile menționate!
2 0

Spune-ţi părerea despre The VVitch: A New-England Folktale

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi horror
Liste cu The VVitch: A New-England Folktale
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells