Outcast

(2016) - Serial TV

Outcast

Poster Outcast Postere Outcast

Sinopsis Outcast

Outcast trl

Posedat de o forță supranaturală întreaga lui viață, un tânăr se află în căutarea unor răspunsuri.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: maria-manuela
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Patrick Fugit Patrick Fugit Philip Glenister Philip Glenister (unknown episodes) David Denman David Denman  Mark Holter (4 episodes, 2016)
Scott Christopher Kelly Scott Christopher Kelly  Parishioner / ... (4 episodes, 2016) Kip Pardue Kip Pardue (unknown episodes) Catherine Dent Catherine Dent (1 episode, 2016)
Brent Spiner Brent Spiner (1 episode, 2016) Melinda McGraw Melinda McGraw (1 episode, 2016) Grace Zabriskie Grace Zabriskie (1 episode, 2016)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 27 Iunie 2016 14:41
În avalanşa de seriale uşurele ce se aglomerează în programul majorităţii posturilor TV americane, contribuţia canalelor de cablu este mai mult decât binevenită, cu subiectele lor adesea mai relevante, violente sau inconfortabile. Outcast, programat de Cinemax, merită toate cele trei adjective şi poate fi considerat un aghiotant cu totul onorabil pentru noul serial AMC Preacher (cronica noastră), cu care împarte atracţia pentru supranatural şi modul cum se raportează la credinţă şi destin.

Spunem de la început că Outcast poate fi o idee frustrant din cauza zgârceniei cu care oferă informaţii vitale pentru poveste. Nu este genul de serial ca The Walking Dead, un "dozator" de momente şocante programat să-şi ia prin surprindere privitorii la fiecare câteva minute. Robert Kirkman, autor al benzilor desenate şi al serialelor Outcast şi The Walking… citeşte

1 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
psihologu pe 26 Mai 2016 17:52
Promitator
Primul episod a fost interesant si mi-a captat atentia. Acum fiecare cu parerea sa. Iubitorilor de horror sunt convins ca le va placea, mai ales ca este cu exorcizari si demonizari, dar putin diferit.
Vizionare placuta!

1 0

Spune-ţi părerea despre Outcast

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Outcast
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells