Central Intelligence

(2016)

Agenţi aproape secreţi

Poster Central Intelligence Postere Central Intelligence

Sinopsis Central Intelligence

Mai mult
Central Intelligence

Filmul prezintă povestea unui agent CIA letal (Johnson), care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia drept partener, cu forța, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.

Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Un espía y medio

Produs de

New Line Cinema

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Site oficial

Central Intelligence

Taguri

Box office Central Intelligence

Weekend premieră (27.06.2016)
  • Loc 1
  • Spectatori 26.192
  • Încasări (RON) 502.500,72
Total
  • Spectatori 118.482
  • Încasări (RON) 2.055.981,74
  • Încasări (USD) 507.737,11

Părerea criticului

StefanDo pe 04 Iulie 2016 10:50
În ceea ce priveşte comediile de acţiune, poţi avea surprize mai puţin plăcute decât Central Intelligence/Agenţi aproape secreţi, premiera de vineri. Dacă ţi-au plăcut filmele Un poliţist şi jumătate, care l-au transformat pe Kevin Hart într-o adevărată celebritate la Hollywood, cu Agenţi aproape secreţi mergi la sigur: mai mult umor, personaje mai ataşante şi câteva glume meta cu totul simpatice, care arată că scenariştii au urmărit parcursul actorilor şi au inclus în poveste aspecte amuzante din cariera şi viaţa lor personală.

Ca premisă, Central Intelligence este puţin forţat: doi colegi de liceu se reîntâlnesc la 20 de ani de absolvire, doar că sunt foarte schimbaţi. Hart e Calvin, un contabil cu atât mai nemulţumit de cariera sa în impas cu cât în liceu i se prevedea un viitor strălucit. Cu totul altfel stau lucrurile cu Bob… citeşte

5 0
arbatel pe 8 august 2016 11:01
Sînt mirat că la un comentator atît de informat ca domnia ta, apar stîngăcii de exprimare ca : " ca şi o replică "...! "şi"- ul este pus în astfel de situaţii doar pentru a evita o cacofonie, însă văd că a devenit o modă la fel de tembelă precum pantalonii rupţi în genunchi la tinerii fără minte !...
nicoleta_prise pe 25 august 2016 17:10
Varianta ta : sînt / atît / informat ca domnia ta / stîngăcii / de exprimare ca . Varianta corecta : " sunt / atat / informat precum domnia ta / stângăcii / de exprimare precum " Apropo , vad ca ai pus virgula inainte de " insa " . O foarte mare greseala care este o moda la fel de tembela precum oamenii fara minte care critica in stanga si in dreapta fara ca macar sa se uite in oglinda, adica precum esti tu. " Si " -ul nu este doar ca sa evitam o cacofonie. Doar ca sa stii. Exemple : " Elena si Mihai sunt impreuna / Esti idiot , si cu toate astea, vrei sa pari inteligent " Inceteaza sa ne mai judeci pe noi , tinerii " fara minte" , care poarta pantaloni rupti in genunchi. Daca iti arat ce note am , in clasa a 11-a , la orice materie doresti, o sa iti dai seama ca , chiar daca port pantaloni rupti in genunchi, nu ma opreste sa invat mai bine. Daca tot vrei sa corectezi, macar fa-o corect . Se vede cat de mult incerci sa pari ceea ce nu esti defapt , sa pari inteligent , sa folosesti arhaisme sau alte prostii, doar ca sa vedem "Gradul tau de inteligenta" sau varsta pe care o ai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 02 Iulie 2016 20:34
Dupa mine este o comedie reusita cu multe momente haioase, o comedie care merita vazuta.
10 4
Tudor-Cristian pe 13 Iulie 2016 16:23
O comedioară
Fără să exceleze, filmul are meritul de a fi îndeajuns de amuzant ca să te destindă în timpul orelor de prânz, când nu ai nimic de făcut... Deși povestea este ușor încâlcită, de-a lungul filmului se folosesc câteva din rețetele de umor americane ce nu dau greș niciodată, asigurând succesul facil la publicul nepretențios. Avem celebrii bătăuși puși la punct de un tip atot-puternic, folosindu-se de cele mai neașteptate mijloace, avem sugerare de nuditate. cu elemente surpriză şi alte clişee, pe cât de uzuale, pe atât de simpatice.
Un film ușor, o comedioară numai bună să omoare vreo 2 ore de plictiseală, însă nimic mai mult.

5 1
SYNDJ pe 27 Iulie 2016 23:45
Chiar mi-a plăcut mult şi m-am simţit bine la el. Micuţul Hart e nebunatic şi tare haios - o plăcere mereu să-l văd. Cât despre The Rock, cred că e cel mai simpatic rol pe care l-a avut şi pot spune că l-a interpretat la înălţime.

Sountrack bun, acţiunea nu lipseşte iar subiectul e ok. Merită văzut.

4 1
Lockdown89 pe 17 Septembrie 2016 15:37
Inca un duo charismatic!
Se completeaza bine Kevin Hart si Dwayne Johnsson in acest film facand in deseori schimb de roluri,cel mic devine cel dur,serios,realist si cel mare devine copilaros,naiv si charismatic-niste actori desavarsiti amandoi ce ne aduc in prim plan o comedie spumoasa,cu destul umor si actiune!
3 1
spiritul pe 22 Iulie 2016 03:10
O comedie buna! M-am uitat mai mult pentru ca joaca unul dintre actorii mei preferati "Dwayne Johnson".
3 2
bogdz pe 20 Iulie 2016 23:54
Kevin Hart...asa cum il stiti...
Poate nu gust eu astfel de filme, dar nu prea ma mai impresioneaza deloc Kevin Hart.Au trecut vremurile cand actorii de culoare faceau senzatie in comedii,si aici l-as adauga pe Martin Lawrence,Eddie Murphy sau Chris Rock.Cu cateva cascadorii rasuflate plus doua-trei zambete fortate nu avea cum sa iasa cine stie ce.Ok...KH si Roca nu au pic de haz( 2 dintre actorii in voga de la Hollywood) chiar daca regizorul ia "bagat" ca sa faca senzatie.Mai reusit(mult mai reusit) a fost cuplul Jackie Chan-Chris Tucker.Dar asta e doar parerea mea.Cui ii place astfel de filme, ii va placea si acesta.
2 2
xerses pe 18 Iulie 2016 22:14
Ma bucur sa vad o comedie de calitate, cu faze netrase de par....
2 3
PaulMihalca pe 19 Iulie 2016 02:40
Este un film de nota 10!!
Cel mai bun film de comedie-actiune pe care l-am vazut
2 8
marius_nebunu pe 09 Iulie 2016 14:38
Foarte tare !!!
deci m-am uitat la trailer mi se pare foarte foarte tare filmu' ....pot sa il cumpar de undeva sa aiva si subtitrare in romana ....?? stie careva cumva...?
2 8
emy_sinaia pe 21 Octombrie 2016 12:20
Pe langa comedie
Este un cuvant destul de fortat ca sa-i spunem comedie.
1 0
danut_iulian pe 05 Aprilie 2017 19:50
O comedie foarte buna mia placut foarte mult!!!!!
1 1
PiticVerde pe 08 Noiembrie 2016 19:51
complet dezamagit
Nu am ras deloc ,o pierdere de timp. The Rock nu se potriveste deloc cu genul de tantalau.Genul acesta de comedii de Wollywood in care anumite personaje se prostesc si fac pe pampalaii ma lasa complet rece.Probabil unui copil o sa-i placa acest film.Pacat de actori.
1 1
Sorin87 pe 24 Septembrie 2016 11:31
Tare comedia, nu ma asteptam ca The Rock sa joace intr-o comedie asa bine
1 1
dragosmp97 pe 17 Septembrie 2016 10:16
Foarte tare
Nu are ce să iasă prost când îi avem pe Kevin Hart și Dwayne Johnson la un loc. Filmul este de nota 10, dar ce m-a impresionat cel mai tare e povestea filmului în sine. Te face să gândești puțin altfel și să apreciezi mai mult persoanele din jurul tău. Cum zicea cineva mai sus, filmul nu e de o comedie să râzi cu gura până la urechi, ci cât să te bine dispună, cu toate că mai sunt câteva faze la care chiar am râs și m-am simțit super bine. Recomand filmul! Obligatoriu de văzut :)
1 1
hcmbuzau pe 09 August 2016 19:45
misto
misto filmul merita vazuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
1 2

Spune-ţi părerea despre Central Intelligence

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Central Intelligence
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells