The Rock a fost numit cel mai bine plătit actor. Cum a mulţumit starul

de Cristina Grigore în 15 Iul 2016
Încasările din ultimele 12 luni ale lui Dwayne Johnson au ajuns la 64,5 milioane de dolari

Starul lui Fast and Furious, Dwayne Jonnson, a fost numit de ediţia americană a revistei Forbes ‘cel mai bine plătit actor’ al ultimilor 12 luni (perioada 15 iunie 2015 – 16 iunie 2016). The Rock şi-a consolidat în ultimii ani statutul de cel mai popular actor de acţiune şi, aşa cum a ţinut să declare pe pagina sa de Instagram, vestea că devansat la încasări nume precum Jackie Chan, îi va aminti mereu faptul că trebuie să muncească tot mai mult, pentru a se autodepăşi.

Performanţa remarcată de Forbes se datorează celor 64,5 milioane de dolari ce i-au revenit lui Johnson, printre altele, din încasările lui Furious 7 şi Central Intelligence. Dacă pe nişa sa a fost primul, într-o categorie mai largă – a sportivilor şi starurilor de divertisment – actorul de 44 de ani s-a clasat abia pe locul 19. Fruntaşă aici a fost vedeta pop Taylor Swift.

În comentariile sale de recunoştinţă publicate online, Johnson a ţinut să sublinieze că reuşitele vin datorită implicării celor ambiţioşi în elevarea celorlaţi şi că, în grup, puterea este mai mare.

„Am învăţat câteva lecţii preţioase acum ceva vreme, ce vă pot ajuta şi pe voi să obţineţi succesul în ceea ce faceţi. Dar nu poţi obţine măreţia de unul singur. Trebuie să te înconjori de oameni grozavi, care nu doar că îţi împărtăşesc filozofia, dar sunt dispuşi să muncească la fel de mult ca tine. Este puterea echipei”, a scris starul.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, actor, Furious Seven, Central Intelligence

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 15 iulie 2016 22:02
A se observa unde a ajuns industria filmului, daca cel mai bine platit actor este "actorul" The Rock. Mai bine ramanea in "filmele" de la wresling, alta pacaleala a americanilor. Muschi multi sa dea bine pe sticla si talent de actor ZERO. Anul urmator parca si vad ca v-a fi nominalizat la Oscar pentru rolul din Journey 3.;)
rob1cul pe 15 iulie 2016 22:04
wrestling*
danny987 pe 16 iulie 2016 12:18
Cei drept as vrea sa l vad intr-un rol serios intr-un film serios,sa vedem cum se descurca;desi cel probabil raman cu speranta.
legal20011 pe 16 iulie 2016 19:21
danny , discutii de genu nu e actor bun a avut si vin disel , si a avut si un film serios unde a demonstrat cat de bun este . nu te mai insela ca si the rock e la fel de bun ca aproape orice actor
fendal pe 17 iulie 2016 15:11
bine punctat ;)
xerses pe 18 iulie 2016 19:14
Ma bucur mult pentru el.Imi place stilul lui.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells