Gal Gadot va juca într-o comedie de acțiune cu Dwayne Johnson și Ryan Reynolds

de Cristina Grigore în 9 Iul 2019
Producția lui Red Notice va începe anul viitor

O comedie de acțiune ce îi aduce laolaltă pe unii dintre cei mai populari actori de la Hollywood a fost achiziționată de Netflix și va începe producția anul viitor, notează Variety.com.

În fostul proiect al Universal Pictures, intitulat Red Notice, a fost adăugat recent Ryan Reynolds, ce va juca alături de Dwayne Johnson și interpreta lui Wonder Woman, Gal Gadot.

Johnson va juca în film rolul unui agent al Interpol, desemnat să prindă cel mai căutat hoț de artă din lume.

Nu au fost dezvăluite încă partiturile lui Gadot și Reynolds. „The Rock”, care și-a asigurat pentru Red Notice un onorariu de 20 milioane de dolari, va lucra din nou cu Rawson Marshall Thurber, regizorul și scenaristul lui Skyscraper și Central Intelligence.

Gadot a fost adăugată distribuției în luna aprilie. Compania Universal a participat la un adevărat „război al licitațiilor” pentru a-și asigura drepturile de producție pentru Red Notice, însă la începutul acestei săptămâni a scos titlul din orarul lansărilor din 2020 și l-a înlocuit cu o  producție de amploare al cărei titlu nu a fost încă ales.

Johnson mai are în lucru un proiect Netflix - John Henry and the Statsmen – care îl reunește pe actor cu regizorul lui Jumanji: Welcome to the Jungle, Jake Kasdan.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Rawson Marshall Thurber, Jumanji: Welcome to the Jungle, Jake Kasdan, Skyscraper , Central Intelligence

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells