Babysitting

(2014)

Babysitting cu surprize

Poster Babysitting Postere Babysitting

Sinopsis Babysitting

Mai mult
Babysitting

Franck visează să devină desenator de benzi desenate și lucrează la recepția editurii Schaudel. Într-o zi, e rugat de șeful său, Marc Schaudel, care e invitat la recepția premiilor editurilor, să aibă grijă pentru o noapte de fiul lui, Remy, un puști cu care Franck a făcut deja cunoștință. Zis și făcut. Franck își ia în primire însărcinarea de babysitter, în timp ce Marc, împreună cu soția lui, pleacă la drum. Însă domnul Schaudel nu știe că tocmai în această zi…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Madame Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures International (UPI)

Distribuit in Romania de

PARLUX Entertainment

Țara

Franta

Părerea criticului

StefanDo pe 09 Iulie 2015 11:04
Babysitting/Babysitting cu surprize este o comedie care îmbină eficient distracţia, scandalosul, satira şi emoţia. Vreo două milioane de francezi s-au înghesuit anul trecut în cinematografe pentru a vedea această replică dată francizei Marea mahmureală sau, şi mai bine, filmului cu liceeni Project X, una dintre surprizele comice plăcute ale lui 2012.

În Babysitting facem cunoştinţă cu Franck (Philippe Lacheau, de asemenea coregizor şi coscenarist), recepţioner la o mare editură de benzi desenate şi aspirant la titlul de autor. Franck îl asediază pe directorul editurii, domnul Schaudel (cunoscutul Gérard Jugnot, pe care ar trebui să-l vezi măcar în sensibilul Les Choristes/Corul al lui Christophe Barratier) cu propunerile sale, dar Schaudel i-o taie scurt: te ascult săptămâna viitoare dacă în noaptea asta ai grijă de fiul meu Rémi (Enzo… citeşte

1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
larisamaria24 pe 18 August 2015 17:11
o comedie ft tare ce nu trebuie ratata...imi plac personajele, ideea, povestea, tot...
5 0
pawan pe 12 Iulie 2015 11:39
Am ras copios :)) , in film a fost o lectie de viata pentru parinti.
4 0
lav pe 08 Octombrie 2015 00:21
e o comedie grozava, am ras mai bine de jumatate din film desi multe glume sunt deja vu totul functioneaza de minune incat te relaxezi imediat..
3 0
mihp pe 25 Martie 2016 11:49
Am ras cu lacrimi !
Una din comediile foarte bune din 2014 !
Umor francez de calitate.

2 0
Sorin87 pe 10 Noiembrie 2015 18:19
O comedie de nota 10, mi-a placut mult de tot, nu ma asteptam la asa multa actiune
2 0
cattaa pe 09 August 2015 01:43
Fooooooarte tare!!
O comedie unica, printre cele mai tari văzute.!! nu trebuie ratat acest film!! Primele 15 min sunt de introducere, nu va lăsati înduși în eroare. Va pregătesc pentru ce urmeaza :-))
2 1
Tim22 pe 10 septembrie 2015 02:16
@cattaa, iti recomand sa mai vezi filme de comedie, preferabil vechi. Ca sa vezi ce inseamna film bun, nu monument de prostie.
Dragos.87 pe 3 septembrie 2017 14:44
Nu pot sa imi dau seama ce va poate place chiar asa,e un film de toata jena care nu vine cu nimic nou si in plus de asta asa zisele glume sunt fortate sa te oblige sa iti smulga un zambet...imi dau seama cat de trista poate sa iti fie viata daca asta mai e comedie,jalnic!
Utube pe 24 Aprilie 2015 12:01
Este o comedie franţuzească în care mare parte a umorului este rezultat din acţiunile ce se petrec pe ecran şi din atitudini adoptate de personajele participante decât din dialogurile dintre acestea. Pelicula conţine expresii triviale, câteva scene mai dure referitoare la animale, scene de nuditate şi un număr de soft striptease, astfel fiind mai puţin recomandată minorilor.

Scenariul este foarte simplu, ideea filmului a mai fost utilizată şi în alte producţii cinematografice, lucru ce se pare că se doreşte a fi diferit, faţă de alte pelicule, este modul de realizare şi de punere în scenă a ideii de către regizor. Filmul începe printr-o prezentare rapidă a personajelor principale, prezentare tip „avalanşă”, lucru destul de nefiricit deoarece necesită o oarecare atenţie din partea cinefilului pentru a înţelege, ulterior, acţiunea. De… citeşte

2 6
crinageo pe 01 Aprilie 2015 18:42
lansarea oficila unde? in romania?:)))) eu am vazut filmul asta in iunie 2014 la roma. deci oficiala a fost demultisor :|
anyway e o comedie relaxanta. Recomand!

1 0
Fly3103 pe 7 aprilie 2015 01:19
Ești mult mai avantajată dacă ai văzut filmul la Roma ...... Noi așteptăm lansarea în Romania ..... Suntem cam ultimii la capitolul ăsta din păcate...
Tim22 pe 28 August 2015 15:23
HaHa
Nu rad pentru ca m-a amuzat filmul. Rad de cat de prosti sunt cei care cred ca e un film bun.
1 8
cattaa pe 10 septembrie 2015 01:27
Cu siguranță singurul prost de aici ești tu.
piciu72 pe 11 noiembrie 2016 15:07
mare idiot acest Tim...pit!!!...totdeauna comenteaza...bagator de seama acum nu ca m-as fi bagat in seama dar enervezi tare
user-5e3ede713bbb4 pe 15 Mai 2020 00:07
Eu râd și acum când îmi amintesc acele faze. După ce am văzut acest film și continuarea lui și încă vreo câteva filme franceze de comedie am simțit că nu pot să mai văd alte filme căci acestea au fost prea tari.
Recomand acest film, trebuie văzut obligatoriu, nu lasă loc nici unui regret.

0 0
xerses pe 15 Iulie 2019 21:38
Ma bucur ca am ales acest film pentru amuzament pentru ca ofera destul de multe faze nostime, in care chiar uiti de plictiseala unei zile anoste.
0 0
carmen_angelus_romila pe 26 Septembrie 2018 15:44
O comedie frantuzeasca apetisanta si spumoasa. nascuta dintr-o povestioara simpla, dar plina de surprize, un film care te bine dispune si teface sa termini in hohote de ras.
0 0
Dragos.87 pe 03 Septembrie 2017 14:41
Un film penibil care nu vine cu nimic nou.Daca asta e comedie la francezi,se pot lasa de filme,clar.Sunt uimit ca multi apreciaza aceasta asa zisa comedie,numai comedie nu se poate numi.Multe dialoguri banale cat sa umple filmul iar ce salveaza mai mult e acea distractie din parcul de distractii,in rest execrabil.
0 1
narcisson pe 06 Mai 2016 02:43
Pentru mine e cu siguranta cea mai buna comedie din ultimul timp, nu am ras nici la Project X atat, film cu care se face o comparatie. Poate a contat mult si dispozitia buna pe care o aveam inainte de a incepe vizionarea, insa la unele faze am ras cu lacrimi. Trebuie sa recunosc ca la inceput nu ma asteptam la nimic special, ba dimpotriva un film cel mult mediocru, insa m-a surprins foarte placut. Primele 15-20 de minute sunt de introducere, insa odata ce incepe desfasurarea actiunii, am ras pe aproape tot parcursul filmului. Desi anumite glume sunt reutilizate, nu stiu cum s-a facut, dar aici am gustat absolut fiecare gluma din film, chiar daca unele sunt in mica masura cliseice. Venind din Franta, chiar nu ma asteptam sa fie un film atat de bun, deoarece ''umorul'' francezilor este recunoscut peste tot.
Bazandu-se pe acelasi principiu ca Project X, actiunea redata pe camera si o… citeşte

0 1
spartacus pe 15 Ianuarie 2017 11:42
Am dat întâmplător peste acest film și, în afară de câteva faze (printre care cea cu șapca e nr. 1 - ca să vă dați seama de ce înseamnă ”comedie” la francezi), în rest am tot așteptat să râd, dar... nu a fost cazul. ideea filmului e bună, nu e prima dată când francezii vin cu o idee bună de comedie, dar sunt JALNICI la transpunerea ideii în practică. În plus, nici limba nu îi avantajează absolut deloc. Pe scurt, nu e un film pe care să vrei să îl revezi.
0 3

Spune-ţi părerea despre Babysitting

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Babysitting
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells