Zack Snyder, regizorul lui Justice League?

de Cristina Grigore în 25 Apr 2013
Studiourile Warner Bros. îl vor pe cineast la cârma aventurilor echipei de supereroi DC Comics

Despre noul film ce reuneşte într-o echipă cei mai eroii DC Comics, Justice League, nu au apărut până acum prea multe informaţii. Nu se ştie cu exactitate ce personaje vor apărea în film, care este distribuţia, cine va regiza pelicula. Însă acest din urmă aspect s-ar putea modifica în curând, căci revista Empire a confirmat indirect intenţia celor de la Warner Bros. de a-l pune pe cineast la cârma peliculei.

Potrivit celor de la Empire, soarta noului film Justice League ţine de succesul lui Man of Steel. „Dacă vom avea un film Justice League, [spune Warner Bros.], depinde de Man of Steel. Atunci studioul va apela la Snyder pentru regie”.  În plus, Snyder a dat indicii revistei că în al său Superman a fost plasat într-o lume în care există şi alţi eroi ai universului DC Comics. „Am făcut trimiteri la universul DC Comics, pentru a arăta că acea lume există acolo…”.

Rămâne de văzut dacă Man of Steel va fi într-adevăr „gâsca de aur” pe care o aşteaptă cei de la Warner. Deşi Watchmen a primit recenzii bune, evoluţia sa la box-office nu a fost chiar cea aşteptată de studiouri, iar acelaşi lucru se poate spune despre Sucker Punch. Cum noul film Superman a atras până acum în mod pozitiv atenţia criticilor şi a publicului, Snyder ar putea avea şansa de a-şi demonstra talentul şi în Justice League.

Exploreaza subiecte similare:

Justice League, Man of Steel, Watchmen, Sucker Punch

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 25 aprilie 2013 16:55
snyder ar fi potrivit pentru filmul justice league........are experienta in filmele bazate pe benzi desenate sau romane grafice si are un talent vizual foarte mare.......insa depinde foarte mult scenariul fimului,actorii..personajele.......cu siguranta va fi un film dificil de facut......insa daca vor reusi........atunci va fi ceva wow.......super.....
Macabru pe 25 aprilie 2013 18:43
Sunt aproape sigur c-o sa vedem si-un film cu Power Rangers in viitorul apropiat. Deja incep sa epuizeze "eroii" pe baza carora fac filme. Daca ar iesi bine acest Justice League, o sa fie un concurent redutabil pentru The Avengers.
Han_Solo pe 26 aprilie 2013 08:53
Watchmen a fost cel mai bun film cu super eroi dupa parerea mea. Pacat ca nu a avut succes la box office pt ca merita o continuare.
alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2013 22:39
Cine stie, poate reuseste sa isi puna amprenta asa cum doar el stie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells