Ultimul sezon din Fear the Walking Dead începe din 15 mai, la AMC

de Cinemagia în 12 Mai 2023
Serialul a primit două premii și a avut 25 de nominalizări la diverse gale de decernare a premiilor

Povestea supraviețuitorilor unei lumi brutale, apocaliptice, a ajuns la al optulea și ultimul sezon, format din 12 episoade. Primele șase sunt difuzate de AMC începând cu 15 mai, în fiecare luni, de la ora 22:00. Ultimele șase episoade vor fi difuzate în a doua parte a anului, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Fear the Walking Dead a debutat în 2015, ca spin-off al mega-hit-ului AMC The Walking Dead, însă a cucerit imediat fanii și a devenit un fenomen de sine stătător în lumea serialelor de televiziune. Personaje precum Morgan Jones (Lennie James) sau Madison Clark (Kim Dickens) au devenit aproape instantaneu favorite. Din fericire, aceste personaje și multe altele de impact sunt prezente în ultimul sezon, iar scenariștii promit că ultimele lor aventuri vor fi de neuitat. Printre personajele din The Walking Dead care au apărut în Fear the Walking Dead se numără Morgan (cel mai proeminent, de departe), care a fost vizitat de Rick Grimes (Andrew Lincoln), Carol Pelletier (Melissa McBride) și Jesus (Tom Payne). De asemenea, Dwight (Austin Amelio) și Sherry (Christine Evangelista) au făcut trecerea de la un serial la altul pentru o vreme.

Al optulea sezon al Fear the Walking Dead începe imediat acolo unde s-a oprit al șaptelea, cu Morgan și Madison care au parte de surprize neplăcute atunci când încearcă s-o salveze pe Mo (Zoey Merchant), fiica adoptivă a lui Morgan, din insula PADRE – speranța lor pentru misiunea lor de salvare este distrusă. Acum, Morgan, Madison și ceilalți pe care i-au adus pe insulă, locuiesc pe insula condusă de o autoritate cinică. Din păcate, personajele noastre preferate sunt demoralizate și abătute. Singura persoană care poate readuce speranța într-o lume mai bună este chiar Mo (care de fapt îi poartă numele lui Morgan). Insula PADRE este o locație majoră pentru al optulea sezon Fear the Walking Dead. Numele vine de la un proiect al guvernului Statelor Unite, pornit înainte de „sfârșitul lumii”, o zonă autonomă și sigură, plină de resurse, care ar urma să fie folosite pentru reconstruirea civilizației.

Fear the Walking Dead a primit două premii și a avut 25 de nominalizări la diverse gale de decernare a premiilor, mare parte din ele Premii Saturn pentru Cel mai bun serial horror și Cele mai bune efecte speciale. Actori precum Lennie James, Kim Dickens, Alycia Debnam-Carey,

Aisha Tyler și Colman Domingo au fost nominalizați pentru interpretările pline de emoție și nuanțe.

Scott M. Gimple, producătorul și scenaristul care coordonează universul The Walking Dead promite că ultimul sezon va fi „unul dintre cele mai vibrante, inventive și incitante sezoane pe care le-a avut vreodată”. În același timp, el asigură publicul că universul post-apocaliptic este încă „în viață” – noul serial The Walking Dead: Dead City, care urmărește poveștile personajelor consacrate Maggie (Lauren Cohan) și Negan (Jeffrey Dean Morgan) e în pregătire la momentul actual.

Ultimele aventuri ale personajelor preferate din Fear the Walking Dead sunt de neratat în următoarele săptămâni, la AMC.

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, The Walking Dead, Lennie James, Kim Dickens, Andrew Lincoln, Melissa McBride, Tom Payne, Austin Amelio, Christine Evangelista, Aisha Tyler, Colman Domingo, Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan, The Walking Dead: Dead City

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells