Top 2014. Cele mai proaste postere ale anului

de Gloria Sauciuc în 23 Dec 2014

Continuăm seria clasamentelor pe care vi le propunem la final de an, serie începută cu Cele mai interesante personaje ale lui 2014. Astăzi vă propunem să „răsfoim” împreună afişele de film nereuşite ale anului; lipsă de inspiraţie sau gafe ale graphic designerilor, să vedem ce s-a întâmplat din acest punct de vedere în anul ce tocmai se încheie.

Voi cărui afiş i-aţi da Zmeura de Aur?

Afișează:

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Antimatt3r pe 23 decembrie 2014 11:30
Uite aici postere cu adevărat proaste, nu ce ați ales voi: http://screenrant.com/worst-movie-posters-2014/
Arlequinade pe 23 decembrie 2014 18:17
"Prim plan", nu "plin plan", mai... cinefilo. Iar unele din posterele astea sunt chiar okay: "Dracula" a avut numai postere misto iar compozitia aia "haotica" de care vorbesti tu pentru posterul Mockingjay ar face un prof de la Arhitectura Bucuresti mandru.
Gloria pe 23 decembrie 2014 22:58
imi mentin parerea ca la Mockingjay e o aglomerare obositoare de elemente
Gabriel.Andon pe 2 ianuarie 2015 01:06
Te referi la Razvan Luscov cumva?:)))) Arlequinade
smaranda_milu pe 24 decembrie 2014 15:01
Mie-mi place acest stil grafic, de poster. Stilul Alb, Negru, Rosu este destul de raspandit in industria cinematografiei, ca de exempleu The Godfather, Scarface al lui Al Pacino, Django sau Sin City. Inca nu am vazut noul Hunger Games, insa in titlurile enumerate mai sus, stilul grafic se potriveste cu timpul sau locul in care are loc actiunea filmului.
In acest caz timpurile sunt moderne, tehnologia este avansata si grafica acestui afis incearca sa surprinda cat mai multe elemente din film. Stabilirea unei arii de interes in acest afis, nu numai prin dimensiunea personajului principal, ar fi putut sa ajute la citirea vizuala a intregii grafici, zic eu.

MikkaelWolfganger pe 24 decembrie 2014 16:01
Posterul de la Hunger Games cred ca poate concura lejer pentru cele mai bune ale anului.E cu mult superior estetic celui folosit in campania de promovare a filmului.Restul probabil ca sunt teribile,iar printre ele cel de la Hunger Games arata next level.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells