Iată cine va regiza Star Trek 3

de Cristina Grigore în 23 Dec 2014
Roberto Orci, unul din scenariştii Star Trek care trebuia să îşi facă debutul regizoral la cărma sequel-ului, a fost înlocuit de cel care a revitalizat seria Fast & Furious

Transferul lui J.J. Abrams de la cârma francizei Star Trek la cea a seriei Star Wars a trimis studiourile Paramount Pictures, Skydance Productions şi Bad Robot în căutarea unui nou nume cu greutate care să se ocupe de regia lui Star Trek 3. Alegerea acestora a fost, pentru scurtă vreme, Roberto Orci, (unul dintre scenariştii Star Trek, care trebuia să îşi facă astfel debutul regizoral). Acesta a renunţat însă la poziţia oferită, dar a rămas implicat în producţie.

Conform informaţiilor celor de la Deadline.com, realizatorii s-au oprit acum asupra lui Justin Lin, cel care a revitalizat franciza Fast & Furious.

Lin a fost singurul cineast ales dintr-o lungă listă de pretendenţi care şi-au dorit să obţină scaunul regizoral al popularei serii SF, printre care s-au aflat Edgar Wright, Rupert Wyatt, Duncan Jones, dar şi Morten Tyldum (The Imitation Game), Daniel Espinosa (Safe House).

Momentan, Lin se ocupă de sezonul doi al lui True Detective, iar în programul său de lucru mai figurează şi sequel-ul lui The Bourne Legacy, a cărui producţie a fost însă amânată odată cu revenirea în serie a lui Matt Damon. Va începe lucrul la Star Trek 3 odată ce îşi încheie obligaţiile contractuale faţă de True Detective.

Cu o distribuţie formată din Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Anton Yelchin şi John Cho, Star Trek 3 va ajunge în cinematografe în 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Star Trek 3, Roberto Orci, Justin Lin

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells