Trailerul Gladiator 2 este aici!

de Ştefan Dobroiu în 10 Iul 2024
Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Luna iulie este fără îndoială luna gladiatorilor pe Cinemagia: după ce am vorbit pe larg despre serialul Those About to Die, primul serial din cariera celebrului Roland Emmerich, iar zilele trecute îţi arătam o galerie cu imagini din Gladiator 2, iată că a apărut şi un trailer generos, de trei minute, al acestui blockbuster aşteptat.

Ni se confirmă ceea ce multă vreme a fost o presupunere: personajul principal interpretat de Paul Mescal este o versiune matură a lui Lucius, puştiul salvat de Maximus (Russell Crowe) în Gladiator. Câteva cadre din trailer ni-l arată pe Lucius copil asistând la confruntarea dintre Maximus şi Commodus (Joaquin Phoenix) de la finalul primului film. Apoi, un Lucius matur spune că nu are nicio amintire despre trecutul său, dar sinopsisul oficial al continuării ne anunţă că premisa e similară celei din primul film: după ce locul său de baştină este cucerit la comanda celor doi împăraţi ce conduc acum Roma, Lucius intră în arenă ca gladiator pentru a se răzbuna pe aceştia.

Ni se confirmă şi faptul că Pedro Pascal îl interpretează pe principalul antagonist al filmului, generalul Marcus Acacius, pe care maşinaţiunile din culise ale lui Lucius şi jocurile de putere din aristocraţia romană îl vor atrage în arenă pentru o confruntare pe viaţă şi pe moarte. În trailer îi vedem şi pe împăraţii Geta şi Caracalla, interpretaţi de Joseph Quinn şi Fred Hechinger, ţinta parţială a răzbunării lui Lucius. Nu ştim în acest moment cum va folosi scenariul istoria reală a lui Geta şi Caracalla şi relaţia lor fratricidă.

Gladiator II se lansează în România pe 15 noiembrie, publicul de la noi văzând sequelul cu o săptămână înaintea celui american.

Exploreaza subiecte similare:

Gladiator 2, Paul Mescal, Those About to Die, Joseph Quinn, Fred Hechinger, Pedro Pascal

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 13 iulie 2024 11:26
In rolul principal, cel al lui Lucius, putea fi gasit un actor cat de cat mai cunoscut decat Paul Mescal ce are carisma unei caramizi, ceea ce este un mare minus al filmului. Parerea mea, desigur

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells