Titluri noi, difuzate în premieră pe Filmcafe

de Cinemagia în 2 Apr 2018
Iată care sunt noutățile lunii aprilie, la Filmcafe

A doua lună a primăverii aduce câteva titluri noi, difuzate în premieră pe Filmcafe. De la filme de aventură, perfecte pentru întreaga familie, la o miniserie istorică de inspirație literară, de la comedii romantice (sau negre) și producții de acțiune, în care adrenalina crește accelerant. Mai jos, aflați mai multe detalii despre cele șapte povești cinematografice noi din grila de aprilie a Filmcafe:

  • Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților” (2004), 2 aprilie, de la ora 20:00. Nu ratați prima parte a seriei care a inspirat serialul „Bibliotecarii” (2014 – prezent).  Noah Wyle e Flynn Carsen, un student perpetuu, care este forțat să își găsească o slujbă. Așa că merge la un interviu deloc obișnuit și apoi descoperă ce mistere magice ascunde Biblioteca Publică Metropolitană din New York, devenind un tânăr Indiana Jones.
  • Infern pe 2 Roți” (2008), 12 aprilie, de la ora 22:00. În seara aceasta, producătorul Quentin Tarantino ne prezintă acest film-omagiu adus peliculelor cu motocicliști nelegiuiți din anii ’60 – ’70. Michael Madsen, Dennis Hopper, Vinnie Jones și David Carradine fac echipă, pe motoare, și încing acțiunea.
  • Salvation Boulevard” (2011), 12 aprilie, de la ora 09:55. Această comedie satirică este inspirată de cartea omonimă a lui Larry Beinhart, din 2008. Intriga? Un pastor evagelic (Pierce Brosnan) împușcă accidental un ateu (Ed Harris) și, din păcate, are un martor (Greg Kinnear)...
  • Ucenicul lui Avicenna” (2013), 17 aprilie, de la ora 14:15. Filmcafe va difuza (una după alta) cele două părți ale miniseriei germane inspirate de cartea lui Noah Gordon, din 1986. Descoperiți povestea unui puști britanic din secolul XI, a cărui mamă nu poate fi salvată de „medicii” vremii (practic, niște bărbieri itineranți) și care pleacă spre Persia, pentru a învăța medicina adevărată – considerată vrăjitorie la el acasă. Rolul principal este jucat de Tom Payne, Jesus din serialul AMC „The Walking Dead”.
  • Sub acoperire” (2012), 27 aprilie, de la ora 13:55. Urmăriți-o pe actrița și cântăreața  Miley Cyrus în rol de detectiv particular, în această comedioară în care tinerei i se propune un parteneriat cu agentul FBI Armon Ranford (Jeremy Piven). Așa ajunge sub acoperire într-o frăție de fete, la colegiu, unde e plin de secrete...
  • Sfârșitul lumii” (2008), 28 aprilie, de la ora 22:00. În seara aceasta, în Marea Britanie a venit Apocalipsa: țara este decimată de un virus letal și e impusă carantina generală. Din distribuție fac parte Bob Hoskins și Rhona Mitra.
  • Căsătoria lui Zoe” (2010), 30 aprilie, de la ora 11:05. Pe final de lună, postul Filmcafe are o nou premieră: o comedie romantică în care protagonista titulară este jucată de Uma Thurman și este o mireasă care se trezește pe cap cu fostul ei iubit, Sam (Michael Angarano), în ziua cea mare.

Exploreaza subiecte similare:

The Librarian: Quest for the Spear, Hell Ride, The Physician, So Undercover, Doomsday, Ceremony, Salvation Boulevard

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 29 iulie 2018 10:01
Nu l-am crezut instare sa-mi captiveze atentia asa de mult, dar usor, usor postul tv "FilmCafe" a inceput sa-mi placa,si asta datorita difuzarilor lor de exceptie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells