The Bear și Succession, marii câștigători ai Premiilor Emmy

de Gloria Sauciuc în 16 Ian 2024
Sunt considerate echivalentul pentru televiziune al premiilor Oscar

Cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy a fost amânată din cauza unor greve la Hollywood, dar întârzierea nu a afectat prea mult spiritul serii, scrie presa de specialitate. The Bear și Succession au fost cei mai mari câștigători, culegând câte șase premii Emmy, inclusiv pentru Cea mai bună comedie și, respectiv, Cea mai bună dramă. Românii au fost și ei în palmares - supervizerul de costume Adina Bucur, make up artist-ul Bianca Boeroiu și scenograful Adrian Curelea sunt parte din echipele care au câștigat trei dintre cele patru premii Emmy obținute de serialul turnat la noi în țară, Wednesday. De asemenea, Oana Bârdan (VFX Coordinator), ca parte din echipa de efecte speciale, a obținut o nominalizare. Și Carmen Pepelea, în calitate de producător, are o nominalizare pentru Wednesday, în categoria „Outstanding Comedy Series 2023”.

Beef, al Netflix, a câștigat și el luni noapte, obținând trofee pentru Cea mai bună serie limitată, pentru Cea mai bună actriță- pentru Ali Wong și pentru Cel mai bun actor într-o serie limitată pentru Steven Yeun.

Printre ceilalți câștigători s-au numărat Niecy Nash-Betts pentru rolul din Monster: The Jeffrey DAHMER Story, Jennifer Coolidge pentru The White Lotus și Quinta Brunson, care s-a emoționat la primirea premiului pentru Abbott Elementary.

Elton John a devenit un câștigător EGOT (posesor de trofee Emmy, Grammy, Oscar și Tony).

Seara a fost una plină de nostalgie - cu reuniuni ale distribuției producțiilor Cheers, All in the Family și Martin, srie CNN.

Carmen Berzatto (Jeremy Allen White), un tânăr și strălucit bucătar din lumea restaurantelor de lux, este nevoit - în serialul The Bear - să se întoarcă acasă pentru a conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale - „Original Beef of Chicagoland” - după un deces sfâșietor în familie. La distanță de tot ceea ce știa, Carmy trebuie să găsească un echilibru între realitatea zdrobitoare a schimbării restaurantelor cu stele Michelin pentru bucătăria unei mici afaceri în care personalul este încăpățânat și relațiile de familiale tensionate, în timp ce se luptă cu impactul sinuciderii fratelui său.

Pe de altă parte, Succession - serialul HBO despre familia în război a unui mogul media - îi are în centrul poveștii pe Logan Roy și pe cei patru copii ai săi, care controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul urmărește familia Roy în timp ce își contemplă viitorul odată ce tatăl lor începe să își pregătească retragerea din companie.

Serialul Beef/Râcă spune povestea consecințelor unui incident în trafic dintre doi necunoscuți. Danny Cho (Steven Yeun), un tip morocănos fără noroc în afaceri, se răfuiește cu Amy Lau (Ali Wong), o antreprenoare de succes cu o viață pitorească. Mizele tot mai mari ale conflictului le dau peste cap viețile și relațiile în acest serial de comedie neagră extrem de emoționant.

Premiile Emmy sunt considerate echivalentul pentru televiziune al premiilor Oscar, ce onorează succesele din cinematografie. Sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences. Premiile Emmy se acordă de obicei în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane, dar greva scenariștilor a afectat programul obișnuit al galei.

Exploreaza subiecte similare:

The Bear, Beef, Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Ali Wong, Elton John, Niecy Nash, Steven Yeun, Abbott Elementary, Jennifer Coolidge, Quinta Brunson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells