Se pregătesc următoarele filme Star Wars. Producătorii analizează "idei cu adevărat creative"

de Cristina Grigore în 8 Mar 2016
Obi-Wan Kenobi şi Mace Windu ar putea avea si ei propriile aventuri cinematografice

Star Wars: The Force Awakens – cu Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Carrie Fisher, Harrison Ford şi Mark Hamill în distriubţie – a relansat de anul acesta, cu succes maxim, „cea mai bună serie SF” din toate timpurile, după cum este considerată de mulţi dintre cinefili.

Producătorii au anunţat însă că au pregătit multe alte filme Star Wars, din declaraţiile acestora reieşind că trebuie să ne aşteptăm la alte cinci filme după anul 2020, în afara celor patru aflate acum în lucru, cu data de lansare deja stabilită. Potrivit informaţiilor obţinute de publicaţia The Sun, sunt posibile şi spin-off-uri rezervate lui Obi-Wan Kenobi şi Mace Windu.

Confirmarea multelor filme din serie planificate de Disney a venit recent chiar de la preşedintele companiei, Bob Iger, în vreme ce J.J. Abrams a declarat: „Sunt în discuţie unele idei cu adevărat atractive. Va fi nemaipomenit să vedem cum vor fi puse în practică”.

Următorea aventură de sine stătătoare a seriei, Rogue One: A Star Wars Story, se va lansa anul acesta – pe 16 decembrie în România – în vreme ce un film Han Solo este în plan pentru 2018. În 2019 va ajunge pe marile ecrane şi Star Wars: Episode IX.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, J.J. Abrams, Rogue One: A Star Wars Story, Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film, Star Wars: Episode IX

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 8 martie 2016 10:33
Potential exista dar trebuie sa ridice nivelul calitativ al scenariilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells