Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

de Cristina Grigore în 5 Dec 2019
Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Membră a Universului Cinematografic Marvel (MCU) din 2010, pe cale să se lansese într-o aventură de sine stătătoare drept Black Widow, Scarlett Johansson a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Vanity Fair că a fost foarte aproape de a rata rolul din Iron Man 2. Potrivit declarației sale, își dorea să joace într-un film Marvel încă de la apariția primului Iron Man, în 2008.

Mi-a plăcut foarte mult. Nu mai văzusem ceva în genul adaptării Marvel. Nu că eram eu mare fan al supereroilor, dar mi s-a părut ceva inedit, cu mare potențial”, a spus ea. Johansson a obținut până la urmă o întâlnire cu Kevin Feige, președintele Marvel Studios, și cu Jon Favreau, regizorul primelor două filme Iron Man, pentru a discuta despre rolul Natashei Romanoff.

Inițial, studiourile o aleseseră pentru această partitură pe Emily Blunt, cunoscută la acea vreme pentru aparițiile din The Devil Wears Prada și The Young Queen Victoria.

Îmi amintesc când am fost anunțată că nu am primit rolul și am fost atât de dezamăgită!”, a mai spus Johansson. Norocul ei a fost că Blunt a trebuit să refuze propunerea Marvel din cauza obligațiilor sale față de studioul 20 th Century Fox, pentru care urma să filmeze Gulliver's Travels.

„Nu am fost supărată pe Jon [Favreau, n. red.] pentru că nu m-a ales prima, am fost prea entuziasmată de vestea bună. Am glumit cu el pe seama refuzului. Bucuria a fost mare”, a povestit actrița.

Ea a mai arătat și că despre soarta personajului său din Avengers: Ultimatum a fost anunțată chiar de Kevin Feige. Despre Black Widow, al cărui trailer a fost recent lansat, ea a spus: „Filmul abordează subiecte destul de grave. Vorbește despre traumă și durere. Sper că va inspira oamenii, pentru că eu așa o văd pe Natasha – o persoană care insuflă sentimente de putere, de încredere, în numeroase moduri”. Johansson a mai spus și că filmul nu a fost gândit neapărat ca un film de origine sau ca un film de spionaj.

Black Widow se lansează în cinematografele noastre pe 1 mai 2020. Filmul, în regia lui Cate Shortland, îi mai are în distribuție pe Rachel Weisz, Robert Downey Jr., Florence Pugh și David Harbour.

Exploreaza subiecte similare:

Black Widow, Scarlett Johansson, Emily Blunt, Kevin Feige, rachel weisz, Robert Downey Jr., Florence Pugh, David Harbour, Cate Shortland

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells