Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

de Cristina Grigore în 5 Dec 2019
Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Membră a Universului Cinematografic Marvel (MCU) din 2010, pe cale să se lansese într-o aventură de sine stătătoare drept Black Widow, Scarlett Johansson a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Vanity Fair că a fost foarte aproape de a rata rolul din Iron Man 2. Potrivit declarației sale, își dorea să joace într-un film Marvel încă de la apariția primului Iron Man, în 2008.

Mi-a plăcut foarte mult. Nu mai văzusem ceva în genul adaptării Marvel. Nu că eram eu mare fan al supereroilor, dar mi s-a părut ceva inedit, cu mare potențial”, a spus ea. Johansson a obținut până la urmă o întâlnire cu Kevin Feige, președintele Marvel Studios, și cu Jon Favreau, regizorul primelor două filme Iron Man, pentru a discuta despre rolul Natashei Romanoff.

Inițial, studiourile o aleseseră pentru această partitură pe Emily Blunt, cunoscută la acea vreme pentru aparițiile din The Devil Wears Prada și The Young Queen Victoria.

Îmi amintesc când am fost anunțată că nu am primit rolul și am fost atât de dezamăgită!”, a mai spus Johansson. Norocul ei a fost că Blunt a trebuit să refuze propunerea Marvel din cauza obligațiilor sale față de studioul 20 th Century Fox, pentru care urma să filmeze Gulliver's Travels.

„Nu am fost supărată pe Jon [Favreau, n. red.] pentru că nu m-a ales prima, am fost prea entuziasmată de vestea bună. Am glumit cu el pe seama refuzului. Bucuria a fost mare”, a povestit actrița.

Ea a mai arătat și că despre soarta personajului său din Avengers: Ultimatum a fost anunțată chiar de Kevin Feige. Despre Black Widow, al cărui trailer a fost recent lansat, ea a spus: „Filmul abordează subiecte destul de grave. Vorbește despre traumă și durere. Sper că va inspira oamenii, pentru că eu așa o văd pe Natasha – o persoană care insuflă sentimente de putere, de încredere, în numeroase moduri”. Johansson a mai spus și că filmul nu a fost gândit neapărat ca un film de origine sau ca un film de spionaj.

Black Widow se lansează în cinematografele noastre pe 1 mai 2020. Filmul, în regia lui Cate Shortland, îi mai are în distribuție pe Rachel Weisz, Robert Downey Jr., Florence Pugh și David Harbour.

Exploreaza subiecte similare:

Black Widow, Scarlett Johansson, Emily Blunt, Kevin Feige, rachel weisz, Robert Downey Jr., Florence Pugh, David Harbour, Cate Shortland

Alte știri din cinema

Tenet are rezultate bune la box-office pe măsură ce publicul se întoarce, încet-încet, în săli

China, cu 5,6 milioane de dolari la al treilea weekend de rulare al filmului, încă este pe locul 1 la încasări

Noi imagini din Moarte pe Nil. Templul de la Abu Simbel, recreat

Filmul va ajunge în săli pe 23 octombrie

Iată cum ar fi trebuit să arate, de fapt, Ultron, unul din villainii memorabili din seria Avengers

Viziunea regizorului Joss Wheedon nu a fost aprobată

Reacții la Tenet: un film de spionaj ca un cub Rubik

Sarcina protagonistului este de a investiga, și posibil de a influența, diverse arme și instrumente de luptă „inversate”, care se întorc din timp și spațiu, animate de o tehnologie necunoscută dintr-un viitor tenebros

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells