Robert Pattinson ar putea fi noul Batman

de Cristina Grigore în 17 Mai 2019
La 32 de ani, ar fi cel mai tânăr actor care ar îmbrăca costumul Cavalerului Negru

Noul film Batman, la care Ben Affleck a renunţat în favoarea lui Matt Reeves, aflat acum la cârmă, pare că şi-a găsit protagonistul. Robert Pattinson a fost ales în rolul central, scrie Variety.com. Surse ale publicaţiei menţionează că actorul este pe primul loc în preferinţele realizatorilor, iar contractul este pe cale să fie încheiat. Potrivit Empire.com, cea de-a doua variantă ar fi Nicholas Hoult (filmele X-Men, The Favourite, Tolkien). 

Reeves (care s-a ocupat de Dawn of the Planet of the Apes şi War for the Planet of the Apes) a trecut în scaunul regizoral în ianuarie 2017 şi, cum proiectul a suferit modificări, iar Affleck a renunţat şi la rolul supereroului, nu doar la regie, a avut libertatea alegerii celui care îl va interpreta pe noul Batman.

Fostul star al lui Twilight, în vârstă de 32 de ani, va fi cel mai tânăr actor care va îmbrăca costumul Cavalerului Negru. Pentru a se asigura că nu repetă eşecul lui Justice League şi Batman V Superman: Dawn of Justice, producătorii i-au lăsat lui Reeves cât mai mult timp să se ocupe de proiect.

Pattinson a fost distribuit în rol în ciuda faptului că scenariul suferă încă modificări. Pre-producţia va începe în această vară, iar lansarea este programată pentru 25 iunie 2021.

Actorul se pregăteşte acum de filmările unei alte producţii Warner Bros., noul film al lui Christopher Nolan, încă neintitulat.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Reeves, Ben Affleck, Robert Pattinson, War for the Planet of the Apes, Dawn of the Planet of the Apes, Christopher Nolan, Batman V Superman: Dawn of Justice, Justice League, Nicholas Hoult, The Favourite , Tolkien

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 17 mai 2019 11:42
Este mult prea tânăr pentru un asemenea rol! Nu este vina lui, ci a producătorilor care au decis să facă abstracție de această ”condiție” pe care eu cred că o impune acest rol. Ai impresia că va fi un film pentru adolescenți sau un serial tv, atâta tot! Păcat, consider că și-au bătut joc deja de acest film/rol și va fi un mare eșec la box-office, ceea ce va fi o lecție pentru producători să țină cont totuși de unele lucruri pe care le implică un rol de o asemenea anvergură cum este Batman. Asta e părerea mea.
boghiu_andrei pe 17 mai 2019 12:18
Ai niste pareri:)) De imi vine sa imi dau palme..Vorbesti inainte sa vezi macar un trailer..atat stiti. Sa aruncati cu rahat aiurea. Toti faceti asta..Ai vazut vreun film cu el in rol principal? Sa nu imi zici si tu ca nu iti place ca a jucat in Twilight..asta e un argument incredibil de penibil. E tanar, dar asta se cere. Batman nu are 50 de ani. Batman e mai tanar iar Pattinson are 33 de ani. Film pentru adolescenti?:))))))))Vai de capul meu..Nu mai comenta bai baiatule, ca te faci de ras. Si-au batut joc de film? Ai fost in viitor? Incredibil..Toata ziua stai si te plangi pe site-ul asta:)) Cine esti tu sa spui ca si-au batut joc de filmul care apare abia peste 2 ani? Incredibil..atat stim. Sa criticam. Ai auzit ca a fost distribuit in noul film al lui Nolan? Nu ai auzit..cum sa auzi tu asa ceva. Tu doar stii sa critici. Nolan ala nu stie nici el nimic..Isi bate joc de propriul film. Nolan e fraier:))))Cam asa gandesti tu..Tu si multi altii. Pattinson e unul dintre cei mai buni si mai expresivi actori din zilele noastre. E o alegere foarte buna si doar regizorul stie ce vrea sa faca. Se doreste un Batman mai diferit. Se axeaza mai mult pe un Batman detectiv..Iar Pattinson e foarte bun pentru aceasta abordare. Ma bucur pentru Pattinson. Merita acest rol. O sa fie un mare esec:))))Tu ai fost in viitor si nu ne spui? Cum ai facut? Vreau si eu sa vad cum e peste 2 ani:) Trebuie sa ne spui! :))
Phantom_sub pe 18 mai 2019 12:36
Matt Reeves, regizorul noului Batman, a spus că vrea o altă abordare şi un actor mai tânăr.
0ctavian pe 17 mai 2019 14:04
FIlmele Batman mereu au fost criticate de public cand a fost anuntata distributia.
- in 1989 cand Tim Burton anuntase ca Michael Keaton o sa ia rolul principal, a fost criticat pe ca inainte Keaton jucase in Beatlejuice (1988) si publicul nu s-il imaginau intr-un rol sobru.
- cand Dark Kinght a anuntat ca Joker o sa fie intepretat de Heath Ledger a fost iar criticata alegerea de public pentru ca Heath Ledger fusese foarte mediatizat pentru rolul de cowboy gay in Brokeback Mountain (2005).
- cand Ben Afleck a fost ales sa fie Batman, criticile iar au fost dure. Si totusi Ben Afleck a jucat impecabil rolul lu Bruce Wayne (pentru poveste, scenariu...nu este vina actorului - e vina regiei si a scenaristului ).

Un nou film Batman poate avea un actor tanat. Depinde ce parte din viata personajului este redata in film. Bruce Wayne are aventuri in benzi desenate de la tinerete pana cand imbatraneste si preda costumul unui alt personaj.
Deci material de film se gaseste in orice fel de actor, tanar sau chiar si batran, totul depinde de povestea care e acoperita in film.

Cat de actor, pentru Batman e irelevant. Orice cascador poate sa poarte un costu si o masca si gata personajul Batman. Interpretarea lui Bruce Wayne, acolo e important. De asta zic ca Ben Afleck a fost un Bruce Wayne foarte reusit. pacat ca povestea nu a fost la inaltime.

ishmael pe 18 mai 2019 12:16
adevarat ce spui; in plus, in filmarile de aproape, trebuie sa ii iasa in evidenta barbia :) si Robert o are din plin. ce ar fi sa fie Catwoman/Batgirl/etc si Kristen Stewart :))
catalin89 pe 17 mai 2019 15:59
Christian Bale avea 30 de ani in 2004 cand s-a turnat Batman Begins si 31 in 2005 cand filmul a rulat în cinematografe deci știrea nu prea are sens, legat de varsta.
cristina70 pe 20 mai 2019 12:43
Sincer nu stiu ce ce ar putea sa surprinda un film doar cu Batman in afara de continuarea cu Justice League si parerea mea in legatura cu acest actor e ca nu tineretea il defavorizeaza ci fizicul.Sa fim seriosi,e cam slabut pt rolul asta.Taylor Lautner ar fi o optiune mai buna.In fine .Vom vedea ce si cum.
ddman pe 20 mai 2019 18:09
Asa se zicea si despre Gal Gadot cand a fost desemnata ptr rolul din Wonder Woman si ai vazut cum a iesit. Un antrenament intensiv combinat cu o dieta pe masura si ai sa vezi ca nu va mai fi asa firav.
boghiu_andrei pe 22 mai 2019 17:17
Cristina..Tu crezi ca mediocrul ala de Lautner ar fi fost bun pentru acest rol? Cum sa spui asa ceva..Regizorii se uita la ce poate actorul..Cat de bun e ca actor. Nu se uita la corp.:)) Cum sa conteze corpul mai mult? :))De ce sa nu fie John Cena(mai nou e actor:))), ca el are un corp foarte misto:)) Nu e slabut deloc. Bale era si el mai slabut la inceput. Daca sta 2 luni in sala, isi face un trup perfect. Nu asta conteaza. Conteaza cat de bun e. Iar Pattinson e printre cei mai buni actori in acest moment.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells