Ridley Scott are în plan un al treilea film Blade Runner

de Cristina Grigore în 8 Ian 2018
Cineastul a declarat că are deja o idee pentru continuare

Blade Runner s-ar putea transforma într-o trilogie, potrivit recentelor declaraţii ale lui Ridley Scott. Cineastul şi-a manifestat dorinţa de a aduce pe marele ecran şi o a treia parte a popularei serii SF plasate într-un univers distopic.

El a spus, într-u interviu acordat DigitalSpy.com: „Cred că mai e ceva de adăugat. Eu am deja o poveste gata să fie dezvoltată şi adaptată producţiei, deci material de exploatat există”.

Cum s-a întâmplat şi în cazul primului film Blade Runner, nici producţia lui Denis Villeneuve, Blade Runner 2049, nu a fost un hit al box office-ului. Din punctul de vedere al lui Scott, filmul a avut de pierdut din cauza lungimii prea mari. Aşa cum s-a întâmplat şi cu originalul, este posibil ca şi continuarea lui Villeneuve, să se bucure, cu timpul, de o mai mare apreciere. 

Exploreaza subiecte similare:

Blade Runner, Blade Runner 2049, ridley scott, Denis Villeneuve

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 8 ianuarie 2018 19:17
''Sa-i dea Dumnezeu sanatate si Maicuta Domnului dimpreuna cu El ca sa nu-L lase singurel la...greu'' :))))
Sper doar sa nu ramana la stadiul de simpla idee si sa se transforme in realitate !
Prima parte a fost (si inca este) unul dintre cele mai bune filme facute vreodata...parerea mea !
A 2-a parte este unul dintre cele mai bune filme din ultimii ani...
Ambele au inregistrat incasari foarte mici si au fost aspru criticate de catre publicul larg...
''Blade Runner'', a devenit totusi in timp un fenomen care a uimit generatii intregi...
Ar fi pacat sa nu continue povestea...mai ales ca acum dupa lansarea BR 2049 chiar e evident faptul ca mai sunt inca destule de spus !

unkn0wn pe 8 ianuarie 2018 19:25
Blade Runner 2049 a fost cel mai bun film din 2017, daca avea o coloana sonora mai buna si o durata mai mica pana in doua ore probabil prindea mult mai mult la public.
In rest, de abia astept partea a 3-a si daca va fi regizata tot de Dennis Villeneuve ar fi ideal.

bloodthirst pe 8 ianuarie 2018 21:41
Coloana sonora mi s-a parut extraordinara, a fost prima care mi-a atras atentia de la inceput.
Sayko pe 8 ianuarie 2018 21:31
Cea mai buna veste pe care o puteam primi anul asta. Blade Runner 2049 a fost cel mai bun film din 2017, de departe. L-am vazut de doua ori la cinema si nu regret ca am dat banii, am ramas neplacut surprins ca nu a facut nici macar 400 de mil de euro incasari dar asta e soarta lui. Momentan este ignorat si subapreciat ca mai apoi sa devina film cult(cum s-a intamplat cu primul) , asa o sa fie si cu acesta. Dennis si Hans Zimmer au facut o treaba excelenta iar actorii au fost la superlativ. Este adevarat ca durata l-a tras in jos dar vorbim de Blade Runner,nu de Ghost in the Shell, Equilibrium sau Total Recall (filme asemanatoare) .Consider ca povestea nu putea fi spusa mai repede fara a nu ii taia din savoare si farmecul autentic Blade Runner. Gosling a demonstrat ,inca o data, ca filmele neo-noir ii vina ca o manusa dupa rolul de exceptie din Drive(2011) . Sper sa revina si in a 3a.
alexsony pe 9 ianuarie 2018 15:22
Intr-o oarecare masura as prefera ca a 3-a parte sa fie regizata tot de Dennis Villeneuve, este unul dintre regizorii din generatia noua, alaturi de Nolan care le iau locul celor batrani, usor, usor, iar asta pe meritul lor. Ce a reusit Dennis Villeneuve sa faca din Blade Runner mi s-a parut genial si as vrea sa vad viziunea lui si mai departe, in acest univers.
0ctavian pe 10 ianuarie 2018 13:11
intr-o lume a filmului guvernata de profit, este de apreciat ca un regizor este interesat sa sfideze interese financiare si cauta sa faca ceea ce filmul trebuie sa fie. o primare artistica nu un blockbuster.
Dimz pe 11 ianuarie 2018 14:12
Doamne fereste sa puna mana Ridley Scott si pe Blade Runner ca-l face praf si pulbere , asa cum a facut si cu Alien: Covenant.

Moşu n-a mai realizat nimic solid de peste 10 ani, e si normal, are 80 de ani, nu mai are creativitatea si luciditatea de acum 35 de ani pe vremea cand realiza Blade Runner.

Sincer m-as bucura daca Blade Runner ar ramane doar cu cele doua filme. Nu vreau sa fie distrus ca multe altele doar de dragul banilor multi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells