Recomandări TV. Lupta pentru supraviețuire, în diferite forme, pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 7 Aug 2017
Filme pentru toate gusturile ne aşteaptă pe micile ecrane

Vineri am vorbit despre cele trei filme nou lansate pe marile ecrane, iar acum iată alte şapte titluri pe care le-ai putea aştepta în programul televiziunilor de luni pânâ duminică. Este o săptămână cu recomandări pentru toate gusturile.

Serial fantasy. Urzeala tronurilor
Luni, 7 august, ora 20, HBO
După ce în episodul anterior Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) își pierde doi aliați foarte puternici, în episodul 4, „The Spoils of War”, difuzat luni seară, „mama dragonilor” începe să își piardă încrederea în sfătuitorul ei, Tyrion (Peter Dinklage). Un trailer pentru episodul 4 ne-o arată încălecându-și dragonul, probabil cu scop vindicativ.

HorrorPiranha (2010)
Marți, 8 august, ora 00:00, PRO TV
Pe timpul vacanței adolescenții puși pe distracție și beție, invadează plajă stațiunii Lake Victoria. Tinerii iresponsabili se scălda fără griji în apele lacului. Teroarea este pe cale să se instaleze atunci când un cutremur din adâncurile lacului eliberează niște creature preistorice: pești piranha. Șeriful Julie Forester (Elisabeth Shue) și Fallon (Ving Rhames), adjuctul său sunt nevoiți să lupte cu aceste ființe feroce care devorează tot ce le iese în cale.

Comedie. Ieri, oggi, domani (1963)
Miercuri, 9 august 20:30, Prima TV  
În regia lui Vittorio De Sica, cu Marcello Mastroianni și Sophia Loren protagoniști, filmul prezintă trei povești de dragoste petrecute în diferite părți ale Italiei (Napoli, Milano și Roma), cu personaje interpretate de aceeași actori.  Fiecare femeie se luptă cu greutățile vieții și speră să învingă cu ajutorul bărbaților pe care-i cuceresc.

Istoric. Kenau (2014)
Vineri, 11 august, 16:35, FilmCafe
În bătălia eroică pe care o duce împotriva asediatorilor spanioli în fruntea armatei ei formate din femei, Kenau, stăpânită de ură și de tristețe după ce fiica ei cea mai mică a fost executată, riscă să-și piardă și fiica cea mare deoarece frica și durerea ei nu sunt mai puternice decât încăpățânarea, în acest film istoric olandez.

Dramedie. Regăsirea
Vineri, 11 august, ora 20:30, PRO Cinema
April (Helen Hunt) este o profesoară din New York, care traversează o adevărată criză existențială deoarece într-un timp destul de scurt ea a avut foarte mult de suferit: soțul o părăsește, mama ei adoptivă moare, iar mama ei biologică, în interpretarea extraordinară a actriței Bette Midler, apare din senin în viața ei. Acesta din urmă ar putea fi un motiv de bucurie, însă este vorba de o gazdă TV extrem de excentrică, care ajunge să îi întoarcă lui April întreaga viață pe dos.  

SF. Pumni de oțel
Sâmbătă, 12 august, ora 20:30, PRO TV
 Filmul în prezintă pe Charlie Kenton (Hugh Jackman), un fost luptător care a pierdut șansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine sport ilegal, iar luptătorii sunt înlocuiți de roboți ce preiau acțiunea ringului de box. Bărbatul achiziționează roboți uzați în încercarea de a pregăti unul care să câștige titlul la această nouă categorie de box. Cu ajutorul lui Max (Dakota Goyo), fiul său, va descoperi un robot care câștiga mereu, iar acest lucru le dă speranțe pentru a ieși învingători în luptele dintre roboți.  

Dramă. Wall Street: Banii sunt făcuți să circule
Duminică, 13 august, ora 22:00, AMC
Ce s-a întâmplat cu milionarul Gordon Gekko, după arestarea sa? Aflăm din sequel-ul „Money Never Sleeps”, difuzat duminică. În 2008, Jake Moore (Shia LaBeouf), un trader isteț de acțiuni, face milioane la Keller Zabel Investmensts, condusă de Louis Zabel (Frank Langella), mentorul lui Jake. Un val de zvonuri după care Keller Zabel ar avea miliarde blocate în datorii duce la scăderea drastică a prețului acțiunilor companiei. profund îndatorat, cu slujba în periol, și suferind după pierderea mentorului său, Jake ia parte la o prelegere la Universitatea Fordham ținută de Gordon Gekko, care își promovează noua carte, „Este lăcomia bună?”.  Jake îl caută pe Gekko și leagă cu el o alianță.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Piranha, Elisabeth Shue, Ieri oggi domani, Marcello Mastroianni, Sophia Loren, Vittorio De Sica, Kenau, Then She Found Me, Helen Hunt, Hugh Jackman, Bette Midler, Real Steel, Shia LaBeouf, Frank Langella, Wall Street: Money Never Sleeps

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells