Recomandări TV 26 septembrie - 2 octombrie. Filme „dure” pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 26 Sep 2016
Consultați rubrica „TV” pentru programul complet

Thriller. The Ghost Writer/Marioneta
luni,  26 septembrie , ora 23.30,  AMC
Un scriitor de succes britanic este angajat pentru a finaliza memoriile unui fost premier și descoperă secrete întunecate care îi pun viața în pericol. „Marioneta” este un thriller regizat de Roman Polanski, în care joacă Ewan McGregor, Pierce Brosnan și Olivia Williams.

Serial nou. Ritmul inimii (Heartbeat)
marți, 27 septembrie , ora 21,  DIVA
Inspirat de viaţa şi realizările Dr. Kathy Magliato, noul serial medical dramatic are premiera exclusiv la DIVA, cu două episoade difuzate marți, 27 septembrie, la 21:00. Ritmul inimii (Heartbeat) este povestea Dr. Alex Panttiere (Melissa George), un chirurg cardiovascular renumit în întreaga lume şi una dintre puţinele femei care activează în acest domeniu. Încăpăţânată şi curajoasă, Alex operează întotdeauna după propriile reguli, se bucură de o viaţă personală intensă - care o ţine la fel de ocupată ca locul ei de muncă , coordonează zilnic medici internişti şi şefi sceptici şi împinge graniţele medicinei la maximum.  Actriţa australiană Melissa George este celebră pentru rolul lui Marilyn Garbanza din serialul Soția perfectă și cel al Dr. Sadie Harris din Anatomia lui Grey. Marți, 27 septembrie, se vor difuza 2 episoade.

Aventuri. Naufragiaţi în mările Sudului  
miercuri, 28 septembrie,  ora 21.10, TVR1
În prima jumătate a secolului al XIX-lea, cel mai obişnuit mijloc de transport al mărfurilor de pe Coasta de Est a Statelor Unite, până în delta fluviului Mississippi erau velierele. Drumul era presărat la tot pasul cu pericole şi nu puţine vase eşuau, lovindu-se de recifele  din jurul coastelor Peninsulei Florida. Pe acest fundal plin de dramatism, se desfăşoară povestea unui triunghi amoros alcătuit din doi bărbaţi foarte diferiţi între ei, care îşi dispută sentimentele unei tinere femei frumoase, puternice şi mai ales independente. Regia Cecil B. DeMille. Cu: John Wayne.

Film noir N15. Sin City
vineri, 30 septembrie, ora 23,  Antena1
Sin City este un oraș real – la propriu și la figurat – alb-negru, o lume dezolantă și dură, fie că este privită din exterior sau din interior. Numai rare vâlvătăi de culoare luminează acest oraș. De asemenea, este un loc plin de contraste. Contraste între corupți, avizi de putere și păcătoși, pe de-o parte, și cei care încă țin cu dinții de moralitate, speranța și vise, pe de altă parte. O metropolă imaginară, schițată să fie nu numai rea, ci și plină de emoții și instincte primare.
Orașul își are originile în anul 1991, fiind rezultatul imaginației aprinse și al penelului iscusit al maestrului benzilor desenate moderne, Frank Miller.

Interzis sub 18 . „Spring Breakers”/„Vacanța de primăvară
sâmbătă,  1 octombrie, ora 21.30,  TV1000
Rămase singure și fără bani în campus în timp ce colegii lor au plecat spre
Florida să se distreze la plajă, prietenele Candy (Vanessa Hudgens), Brit (Ashley Benson) și Coty (Rachel Korine) fură o mașină, jefuiesc un restaurant din zonă cu arme din plastic și pleacă spre Sud cu amica lor foarte religioasă Faith (Selena Gomez) după ele. Doar că fetele sunt duse la închisoare după un raid al Poliției la un apartament cu vedere la ocean și se pare că distracția a luat sfârșit, până când traficantul de droguri Alien (James Franco) le plătește cauțiunea.
Realizând pericolul, Faith ia autobuzul înapoi spre facultate, dar cele trei prietene ale sale intră în niște aventuri periculoase cu droguri și înșelătorii. Apoi, o întâlnire înfricoșătoare cu rivalul supărat al lui Alien mai face încă o fată să ia calea întoarsă spre facultate, lăsându-le pe celelalte două cu noul stil de viață periculos după ce abandonează iresponsabil studiile.

Comedie horror.  „Jennifer’s Body”
sâmbătă, 1 octombrie  ora  22.15,   ProCinema
Jennifer Check (Megan Fox) este blestemată de o formație rock, condusă de către vocalistul Nikolai Wolf, care îl venerează pe Satana. Aceasta devine posedată de un spirit malefic și se transformă într-o criminală dornică să consume carne umană. Jennifer începe să își măcelărească colegii de clasă. Neddy Lesnicky, prietena fetei, își dă seama că trebuie să o salveze pe Jennifer sau să o omoare pentru a pune capăt crimelor.

Gangster-movie.„ Lawless
Duminică, 2 octombrie, ora 23.15, PROTV
 Filmul prezită povestea lui Forrest Bondurant, care a supraviețuit războiului și împreună cu frații săi, Howard și Jack, fac contrabandă cu băuturi alcoolice și refuză să plătească mita cerută de autorități. Cei trei frați încearcă să se mențină pe linia de plutire, însă în scurt timp își vor vedea familia destrămându-se, iar afacerea tatălui lor va ajunge în faliment, din cauza crizei economice.  Cu Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf.

Exploreaza subiecte similare:

The Ghost Writer, Heartbeat, John Wayne, Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams, Melissa George, Frank Miller's Sin City, Spring Breakers, Jennifer's Body, Megan Fox, Lawless, Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf, Rachel Korine, Ashley Benson, Vanessa Hudgens

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells