Primele reacții la Mission: Impossible 7. Tom Cruise cucerește critica cu un film de acțiune „impecabil”

de Gloria Sauciuc în 20 Iun 2023
Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi are premiera în România pe 14 iulie

Mission Impossible – Dead Reckoning Partea 1 a avut premiera la Roma luni seară, atrăgând o proiecție de gala la Auditorio della Conciliazione, la doi pași de Vatican. Proiecția de gala a fost totuși întârziată cu mai bine de 90 de minute, scrie Variety, pentru că actorul a avut o întâlnire neașteptată cu premierul Italiei, doamna Giorgia Meloni, la Palatul Chigi, sediul guvernului italian.

Mulțimea din auditoriu a devenit tot mai nervoasă pe măsură ce vedea numai înregistrări de interviuri de pe Esplanada Spaniei în ceea ce părea o buclă fără sfârșit, mai notează Variety, dar a izbucnit în aplauze atunci când Cruise, regizorul Christopher McQuarrie, plus o mare parte din distribuția filmului (inclusiv Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Esai Morales, Shea Whigham și Greg Tarzan Davis) a ajuns în cele din urmă.

Primele reacții la film au apărut deja, după proiecția de luni seară, iar noi ne grăbim să le redăm mai jos:

Perri Nemiroff de la publicația Collider a scris că „#MissionImpossible Dead Reckoning Partea întâi este un nou câștigător pentru seria MI. Totuși, din nou, costurile de producție au explodat odată cu unele dintre cel mai bine construite și cele mai captivante scene de platou, filmate într-o manieră care - cu adevărat - te face să te simți în mijlocul acțiunii. Accentul pus pe surprinderea unor secvențe cu camera face o diferență enormă, poți să o simți. În plus, simțim cum tehnologia despre care este filmul se leagă de poveștile personajelor”.

Cronicarul publicației Uproxx susține că „Mission:Impossible – Dead Reckoning Partea 1 este o meditație a lui Christopher McQuarrie despre Inteligența artificială și despre pericolele ei”.

Publicația IndieWire notează telegrafic – „După nebunia ultimelor câtorva filme din serie, Mission Impossible 7 face cea mai bună treabă de până acum, iar prima parte pare un film în sine ce pregătește partea 2”.

Steven Weintraub, tot de la publicația Collider, notează că MI7 „este incredibil. Cel mai rapid film de 2 ore și jumătate văzut de mine în ani. Unul dintre cele mai bune filme din 2023; Tom Cruise a reușit din nou! Se vere văzut pe ecran tot mai mare. Nu am cuvinte pentru cât de mult îmi doresc să îl recomand”.

Erik Davis, de la Fandango și RottenTomatoes a scris: „M-am simțit grozav urmărind MI – un film de acțiune impecabil care nu încetează să atragă publicul. Fiecare secvență este amplă, nebunească și energică. Povestea este amplă și extinsă, și mi-a plăcut că – deși se închide cercul – povestea fiind un întreg, mori de curiozitate să vezi următorul episod.

Joseph Deckelmeier de la Screenrant scrie că „#MissionImpossibleDeadReckoning este fenomenal! Hayley Atwell captivează toate scenele în care joacă. Este filmul meu preferat din seria MI. Cum inteligența artificială este eroul negativ, filmul este și o poveste moralizatoare. Acțiunea m-a ținut în priză. Scena cu trenul te captivează”.

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Pom Klementieff, Esai Morales, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Christopher McQuarrie

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells