Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One

(2023)

Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi

Poster Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One Postere Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One

Sinopsis Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One

Mai mult
Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One trl 2 SUB

Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa de la IMF pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: să dea de urma unei noi arme terifiante care amenință întreaga omenire, înainte ca aceasta să cadă în mâinile greșite. Cu controlul asupra viitorului și soarta lumii în joc, și cu forțele întunecate din trecutul lui Ethan care se apropie periculos de el, începe o cursă mortală în jurul globului. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să se gândească la faptul că nimic nu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Vezi pe Sky Showtime
2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Mission: Impossible 7

Produs de

New Republic Pictures, Paramount Pictures

Tip Ecran

normal, IMAX

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One

Weekend premieră (10.07.2023)
  • Loc 1
  • Spectatori 45.415
  • Încasări (RON) 1.433.539,87
Total
  • Spectatori 158.706
  • Încasări (RON) 4.162.129,78
  • Încasări (USD) 934.055,66

Părerea criticului

StefanDo pe 21 Iulie 2023 14:44
Misiune imposibilă 7: escapism de nota 10
S-au scurs 27 de ani de la prima întâlnire cu Ethan Hunt (Tom Cruise) în Mission: Impossible, un film receptat cu atât mai bine în România cu cât pe ecran puteau fi văzuţi actorii Ion Caramitru şi Marcel Iureş. De atunci, franciza nu a făcut decât să crească, iar Cruise, care este şi producător, să se înconjoare de unii dintre cei mai buni specialişti ai thriller-ului de acţiune din lume. Rezultatul? Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi este un thriller aproape perfect, care te ţine cu sufletul la gură de la prima la ultima scenă.

Să creşti miza este o aşteptare inevitabilă a oricărei francize, dar puţine serii de la Hollywood au reuşit să crească atât de frumos precum Misiune imposibilă. Cele mai multe se mulţumesc doar să-şi cheltuiască efectele speciale pe cascadorii cât mai spectaculoase, uitând de personaje… citeşte

3 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
hitman78 pe 15 Iulie 2023 22:10
Pentru Tom Cruise vârsta nu e decât un numar
Pentru mine intra pe locul 2 după MI3,ca realizare probabil că le depășește pe toate,scena cu prăbușirea trenului este incredibil de bine făcută filmul e de vazut neapărat la cinema.
5 2
Octaz pe 25 Iulie 2023 23:58
Foarte bun filmul, ca de obiceim Misiune Imposibila nu dezamageste
4 1
batranu1992 pe 27 Iulie 2023 19:01
Un film bun, actiune buna, scenariu care te tine in priza.... mi-a placut. Merita vazut !
4 2
marius7x pe 11 Iulie 2023 18:07
La cald, depășește toate celelalte 6 filme (disponibile pe SkyShowtime, FYI). Actul final e extraordinar chiar. Doar scenele din Roma nu-s la nivelul Fast 10. Si as fi vrut mai mult Rebecca Ferguson, acum ca am descoperit-o dupa Silo.
4 3
brando pe 11 Iulie 2023 15:56
INTELIGENT SI SPECTACULOS
Unul dintre cele mai inteligent scrise din toata seria , fata de Fallout este mult superior dar nu si fata de celelalte. Scenariul este bine scris iar spectacolul grandios nu lipseste ca de obicei.Scena cu trenul de la sfarsit merita aplauze la fel si urmarirea prin Italia si saritura de pe motocicleta cu parasuta . Dar sincer nu m-am putut misca atat de tare m-a captivat dialogurile si suspansul care sunt excelent scrise si regizate pe ecran . Tom ca de obicei excelent, Venessa Kirby sexy ca de obicei, Hayley Atwell o noua venita in seria MI este excelenta cu totii o stim ca si Pegy din Captain America joaca foarte bine si aduce ceva nou pe ecran iar personajul negativ e foarte bine construit malefic si misterios interpretat de veteranul Esai Morales. Filmul are o atmosfera foarte diferita fata de precedentele , un suspans ala Hitchcock si un spectacol ala 007 iar coloana sonora este… citeşte
4 9
Costirik pe 18 Octombrie 2023 21:02
Ca sa fac o paralela cu fotbalul, e ca si cum te-ai uita la un meci din Premier League sau Champions League. Ma refer strict la categoria de film din care face parte...
3 1
6Patronul9 pe 29 Iulie 2023 11:32
Pentru mine este cel mai bun si mai spectaculos film al anului,la fel cum Maverick a fost al anului precedent. Tom Cruise face filme adevarate.
3 1
violeta_mihaela pe 08 August 2023 09:07
Un film bun care te tine în suspans, doar ca puțin cam lung. Cred ca s-ar fi putut scurta puțin. La un moment dat parca se trăgea de timp. Per total mi-a plăcut. Merita vizionat!
2 3
meessty pe 17 Iulie 2023 22:23
Actiune multa,nici nu stii cand trec 3 ore.Scene palpitante.bine realizate cu exceptia unei mici/mari scapari de montaj la scena cu trenul.
Hayley Elizabeth Atwell din pacate joaca prost si te face sa injuri in gand cand zambeste ca proasta intr-o scenna serioasa,Trebuia ca Rebecca Ferguson sa aiba un rol de mai mare intindere(distanta uriasa intre clasa celor doua).
De vazut la IMAX sau pe un ecran mare,neaparat!

2 4
costel_munteanu pe 23 Iulie 2023 06:54
Cel mai prost film din serie.
L-am văzut pe Tom Cruise in filme bine regizate și cu actori de top încă de la vârsta de 20 de ani.A fost senzațional nu bun!
Cine vrea să vadă un film deosebit cu Tom să caute după 1980 și să se convingă!
Filmele americane devin tot mai proaste cu fiecare zi care trece.
Devine tot mai evident la ora actuală că un film făcut în Europa cu actori anonimi este mult peste filmele făcute la Hollywood cu actori de top.
Va recomand sa vedeți filmul cu Tom Cruise ca să vă convingeți singuri că este un film plictisitor.

2 11
oviboy007 pe 11 octombrie 2023 03:49
Corect.
jonny17 pe 16 Noiembrie 2023 20:51
Belea filmul. Tom Cruise interpreteaza fantastic. Chiar am facut o comparatie intre jocul lui din Top Gun 1986 ..acum 37 de ani.. ,acolo era doar un tanar aratos cu o interpretare banala. Actorii talentati n-ar trebui sa imbatraneasca.
1 0
Dragos.87 pe 15 Noiembrie 2023 22:02
Foarte spectaculos..Mi-a plăcut foarte mult, are o super intrigă, încă de la început îți captează atenția asupra subiectului..A reușit să mă țină într-un continuu suspans, datorită ritmului foarte bun și accelerat..Efectele chiar au fost superbe încât am avut o senzație spectaculoasă că e real tot ce se întâmplă..Un film echilibrat și absolut senzațional în care Tom Cruise, chiar a reușit să demonstreze (deși nu mai era cazul)că e un actor complet, merită văzut și iar revăzut!
1 0
unkn0wn pe 01 Octombrie 2023 22:19
Film de actiune si cam fara suspans cum erau fostele M.I.
1 6
oviboy007 pe 11 Octombrie 2023 03:48
Un inceput stupid si o continuare banala si rasuflata....plictisitor
Un inceput stupid de film in care membrii unui echipaj rus de submarin apar in film vorbind limba engleza intre ei...what? .iar continuarea banala si rasuflata....am renuntat sa vad filmul pina la sfarsit.
1 8
R_Afc pe 12 Iulie 2023 05:09
Misiune: Iritabilă - Răfuială penibilă partea întîi
Exagerarea și irealismul acțiunii sunt la ele acasă aici, în misiunile imposibile care în final se dovedesc a fi cît se poate de posibile. Doamnelor și domnilor, urmează Misiune iritabilă – Răfuială penibilă partea întîi, o mermeleală între Westworld, James Bond și John Wick.

Marea problemă a seriei Misiune (aproape) imposibilă este că îl are ca protagonist pe Tom Cruise, un star al Hollywood-ului, dar nicidecum un actor, nu are o gamă la fel de largă și diversificată ca alți actori din generația sa, un om pe care tabloidele l-au făcut mare, care nu a reușit niciodată să intre cu adevărat în personaj, l-a interesat mai mult să intre în Kidman, Holmes, Vergara și alte comesene.

Faptul că Tom Cruise își face propriile cascadorii nu mi se pare de lăudat, pentru asta sunt cascadorii, care nu au nimic în comun cu… citeşte

1 23
Ioan-Andrei pe 12 iulie 2023 11:08
Vad ca marea majoritate a recenziilor tale sunt negative, de ce te mai uiti la filme daca tot stii ca n-o sa-ti placa nimic?
Mishu25 pe 12 iulie 2023 17:25
R_Afc esti un personaj toxic care polueaza site-ul cu review-uri kilometrice, toate cu nota 1 si 2 si numai la filme gen blockbuster, unde stii ca vor veni multi sa citeasca. N-am vazut sa dai o nota mai mare de 4, ceea ce ridica semne de intrebare despre motive, as zice ca esti un troll care vrea doar sa enerveze lumea. De multe ori dai nota si fara sa vezi filmul, ti-ai pierdut sute de ore din viata urmarind filme de nota 1 si 2. Care-i sensul?

Spune-ţi părerea despre Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells