Nothing But the Truth

(2008)

Adevărul și numai adevărul

Poster Nothing But the Truth Postere Nothing But the Truth

Sinopsis Nothing But the Truth

Mai mult
Nothing But the Truth

Rachel Armstrong este o femeie căreia nu-i lipsește nimic la prima vedere: are un soț iubitor și grijuliu, un băiețel minunat și o meserie la care ține. Ea activează în calitate de jurnalist pentru o publicație din Washington. Într-o bună zi, Rachel intră întîmplător în posesia unei informații secrete, iar articolul prin care aceasta dezvăluie identitatea unei agente CIA (soția unui ambasador) aflată într-o misiune sub acoperire și raportul întocmit de aceasta îi dă viața…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: adyy95
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Kate Beckinsale Kate Beckinsale Rachel Armstrong Matt Dillon Matt Dillon Patton Dubois Vera Farmiga Vera Farmiga Erica Van Doren
David Schwimmer David Schwimmer Ray Armstrong Angela Bassett Angela Bassett Bonnie Benjamin Alan Alda Alan Alda Albert Burnside
Noah Wyle Noah Wyle Avril Aaronson Courtney B. Vance Courtney B. Vance Agentul O'Hara Rod Lurie Rod Lurie Larry
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Battleplan Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Entertainment One

Țara

SUA

Site oficial

Nothing But the Truth
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
csmpf pe 14 Aprilie 2011 23:31
A man can live a good life, be honorable, give to charity, but in the end, the number of people who come to his funeral is generally dependent on the weather.
Ar trebuii sa se tina un seminar la Facultatea de Jurnalism ( nu numai in Romania) unde toti studentii sa urmareasca acest film si apoi sa se faca dezbateri pe aceasta tema.
La inceputul filmului cand s-a terminat acea secventa din autobuz am spus " pentru ce naiba au bagat asta in film?" ei bine la final lui am gasit raspunsul. Foarte bun scenariul, Kate si Matt au jucat foarte bine iar Alan Alda a fost exceptional.
Nu ezitati sa urmariti acest film asa cum am facut eu!

15 2
Dragos_Iosif pe 17 iulie 2012 00:44
Poti te rog sa editezi recenzia pentru a scoate acel indiciu referitor la final? Am dori si noi, ceilalti sa ne bucuram de film, la fel cum ai facut-o si tu.
rodica_vargolici pe 4 martie 2019 17:03
nu reeeditata, trebuia sa anunte SPOILER. Mie imi place sa stiu amănunte inainted, astfel îcât să mă conving dacă se merită să urmăresc filmul. L-am văzut recent, dar sincer l-am urmărit doar pentru Alan ALDA. P.S Posibil ca nu toti sa stie ce inseamna SPOILER atunci sa se adauge din start ca va urma o descriere cu amanunte
LavyBogdy pe 20 Ianuarie 2010 23:11
Acest film poti spune ca descrie perfect ce inseamna sa-ti respecti principiile si sa nu cedezi niciodata in fata celor care fac presiuni asupra ta,indiferent cine sunt.Cred ca nici Colombo si nici "chief-inspector" Barnaby nu ar fi descoperit sursa.:)
6 0
FlorinMovieFreak pe 03 Aprilie 2011 01:42
Nici prin gand nu-ti trece .. unde se duce intriga .. atat de mult suspans .. tensiune .. pff .. unul dintre cele mai bune ending-uri .. ever !
4 0
MNarcis pe 03 Ianuarie 2013 20:41
Un film despre cum poate o stire, un articol, sa distruga vieti, sa destrame familii, sa curme vieti (etc), un film plin de tensiune care nu plictiseste deloc (cel putin eu nu m-am plictisit nici macar o secunda) fiindca filmul nu este despre jocuri politice, ci este un film despre presiuni uriase asupra unor oameni normali, simpli, de rand, iar finalul este foarte bun, excelent chiar)............un film bun ce merita vizionat (in opinia mea).
3 0
a_anywhere pe 05 Noiembrie 2014 23:29
"(...) in cazul marilor oameni nu e nicio diferenta intre principiu si persoana (...)"
2 0
keira pe 24 Octombrie 2010 22:25
In goana dupa "stirea extraordinara" si dupa onoruri ca premiul Pulitzer, jurnalistii actioneaza de cele mai multe ori orbeste, fara sa se gandeasca la posibilele consecinte ale iscodirii lor (care, in acest film, sunt dezastruoase).

Virtutea personajului principal (jurnalista) consta in faptul ca isi asuma cu tarie greseala infaptuita din vanitate profesionala (a se observa cu atentie sclipirea din ochii ei in timp ce iscodeste naiva si nevinovata "sursa". Poate-poate va ajunge sa dea lovitura cu stirea de senzatie.)

Actorii joaca bine si actiunea e captivanta, un pic cam confuza la inceput. Nu mi-a placut personajul sotului (care a renuntat mult prea repede la nevasta, dupa ce aceasta a fost inchisa) si nici personajul Dubois, al carui scop este pedepsirea jurnalistei cu orice pret, uitand de umanitate in favoarea birocratiei.

2 2
Dragos_Iosif pe 17 iulie 2012 00:45
Sti... cred ca nu ar strica sa scrii undeva mare "SPOILER".
simona05 pe 01 Decembrie 2009 13:29
e o drama foarte interesanta, mi-a placut. plus kate beckinsale, care este o actrita talentata.
2 2
carmen_angelus_romila pe 03 Octombrie 2018 10:34
Un foarte bun thriller dramatic in care constatam nereguli grave ale justitiei americane in judecarea si condamnarea unei jurnaliste care a avut curajul sa scoata la iveala adevaruri ascunse ale agentiilor secrete.
1 0
Get0dac pe 07 Februarie 2013 10:30
Un film bun....dar stiti deja asta, aveti ochii, puteti vedea si voi distributia si nota filmului. Filmul este despre onoare, principii, respect fata de cuvantul dat. Nu gresesc spunand ca cei ce nu aprobati tacerea jurnalistei.....nu intelegeti aceste lucruri.
1 0
chetta pe 23 Ianuarie 2013 11:12
.....
Un film foarte interesant !!! Clar, merita vazut!!!!!
1 0
nebunatica_id pe 16 Ianuarie 2013 15:29
un film interesant si foarte bun ... un film care a reusit sa ma tina captiva pe toata durata lui ... daca urmariti tot filmul o sa gasiti logica tainei ei, mai multe nu va spun ... il recomand, merita vazut ... nota 10
1 0
elmedico pe 23 Iulie 2012 15:04
Un film care te tine atent la desfasurarea evenimentelor, dar si suferinta autoarei pentru a nu incalca niste principii!
1 0
RMadalin pe 10 Ianuarie 2011 17:26
tare filmul
foarte tare filmul si mai ales finalul............................
1 0
brianabelciug pe 01 Septembrie 2010 14:37
Extraordinar scenariul, iar prestatia actorilor a fost la inaltime!
1 0
diciluma pe 02 Mai 2012 22:43
un film bun dar cred ca majoritatea nu au inteles subtextul.....Sa nu uitam ca filmele (mai ales cele americane) au mai multa sau mai putina propaganda in ele.....Iar asta are destula !!! Dai la o parte filmul si ramane faptul ca daca nu esti cu sistemul , sistemul face ce vrea din tine....Si asta in America . Oare pe la noi prin romanica cum o fi ?????
1 1

Spune-ţi părerea despre Nothing But the Truth

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Nothing But the Truth
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells