Primele reacții la Black Widow. Cu ce producție a fost comparat filmul

de Marina Florea în 17 Iun 2021
Black Widow ajunge pe marile noastre ecrane pe 9 iulie

Black Widow a fost mult timp amânat, şi era inevitabil ca un grup de câteva persoane să fi văzut deja filmul, dar să li se fi cerut discreţie. Ceea ce nu a oprit-o pe regizoare - Cate Shortland - să transmită fanilor că aceia care au avut ocazia să vadă filmul l-au comparat cu cel mai bine cotat film Marvel (cel mai bine cotat şi după voturile cinefililor). Etalonul este filmul Marvel care face un echilibru între povestea cu supereroi şi plasarea într-un cadru real - Captain America: The Winter Soldier.

După o introducere excelentă în care vedem tot, de la duritatea scutului lui Captain America până la maturizarea lui Chris Evans în rol, filmul Captain America: The Winter Soldier e un clasic, scrie shortlist.com. Este filmul cu care scenariştii Christopher Markus şi Stephen McFeely au pus bazele seriei de filme Avengers Infinity War şi Endgame, dar şi prima producţie Marvel semnată de Anthony şi Joe Russo ca regizori.

Regizoarea Black Widow a subliniat, într-un interviu cu Fandango: „Cei care au văzut filmul spun că le aduce aminte de Captain America: The Winter Soldier. Are o acţiune excelentă. Are suflet, este emoţionant. Este sumbru pe alocuri, însă apoi din nou cald. Şi e captivant. Aşa e filmul acesta. Avem secvenţe excelente de acţiune, şi suntem mândri de ele”.

În interviu, Shortland face referire şi la No Country for Old Men şi Thelma şi Louise. Filmele ei anterioare au un puternic caracter emoţional - ceea ce ne aşteptăm şi de la Black Widow, să vină ca o lovitură. Restul interviul vorbeşte despre tema familiei, despre rolul femeii într-o lume dominată de bărbaţi şi despre umorul din film.

Black Widow ajunge pe marele ecran şi pe Disney Plus Premium Access pe 9 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Black Widow, Cate Shortland

Alte știri din cinema

Lucasfilm îl angajează pe YouTuber-ul care a folosit efecte speciale pentru a îmbunătăţi filmul Mandalorianul

Shamook s-a alăturat studioului Lucasfilm ca Senior Facial Capture Artist

Atmosferă de basm la TIFF, alături de Persil

Cluj, 10 zile de artă, cu peste 170 de filme, expoziții și cineconcerte, sute de invitați speciali și mii de iubitori de film

Jungle Cruise/Croazieră în junglă, o aventură epică în junglă, un omagiu adus croazierei clasice de la Disneyland

Din astăzi, în cinematografele din toată țara

Cinemascop - festivalul din Eforie Sud ce ne aduce împreună în prima săptămână din august!

Filme europene, expoziții, ateliere creative pentru copii, o bibliotecă pop-up, un colț de experiență VR și alte surprize

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells