Prima imagine a lui Thanos din Gardienii Galaxiei

de Cristina Grigore în 1 Aug 2014
Antagonistul are în film vocea lui Josh Brolin

De o scurtă apariţie a lui Thanos, unul dintre super antagoniştii universului Marvel, am avut parte după genericul de sfârşit al lui The Avengers. Însă actorul care a adus atunci personajul pe marele ecran nu a mai fost adus înapoi şi pentru The Guardians of the Galaxy, el fiind înlocuit cu Josh Brolin.

Iată că, graţie unei imagini publicate de un fan pe contul său Instagram, putem vedea acum o primă imagine a lui Thanos din filmul regizat de  James Gunn. Antagonistul va mai putea fi văzut în Avengers: Age of Ultron, dar şi în Avengers 3.

Cu o distribuţie formată, printre alţii, din Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper şi Dave Bautista, Gardienii Galaxiei vor intra în cinematografele noastre pe 8 august.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, Josh Brolin, The Avengers: Age of Ultron

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 1 august 2014 12:59
din cate stiu in al 3-lea avengers totul se va invartii in jurul povestii cu the guntlet of infinity......o manusa speciala care contine mai multe pietre si poate distruge intreg universul....aici cred ca se vor unii the avengers cu cei din guardians of galaxy.....
OwYBeS pe 2 august 2014 13:18
The Infinity Gauntlet nu poate distruge universul. Manusa il poate modifica dar nu il poate distruge. Cine poarta aceasta manusa, Thanos, de exemplu, poate controla sufletele, vii sau moarte, obtine omniprezenta, omniscienta si omnipotenta, puteri psionice si de asemenea, poate modifica realitatea. Sunt 6 pietre care ofera aceste puteri. Sa vedem, totusi, cat de puternic o sa devina Thanos daca o sa obtina manusa cu toate cele 6 pietre.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells