Penelope Cruz povesteşte două experienţe terifiante

de Cristina Grigore în 10 Nov 2017
La una dintre ele, petrecută de Halloween, a fost părtaşă şi actriţa Salma Hayek

Lansarea lui Murder on the Orient Express – o nouă ecranizare a binecunoscutului roman al Agathei Christie – i-a oferit ocazia actriţei Penelope Cruz (care o interpretează în film pe Pilar Estravados) de a povesti o întâmplare de groază trăită în ultima zi din octombrie, alături de prietena sa, actriţa Salma Hayek.

„Avionul nostru a trebuit să aterizeze de urgenţă de Halloween. Eram cu prietena mea, Salma. Şi, pentru că era Halloween-ul, noi eram îmbrăcate în clovni. Nu mi-au plăcut niciodată clovnii, nici măcar când eram copil, însă după această experinţă, chiar nu mai vreau să aud de clovni”, a spus Cruz într-un interviu acordat revistei People.

Ea a explicat că incidentul s-a datorat depresurizării cabinei, lucru ce a declanşat eliberarea măştilor de oxigen şi a stârnit panică printre pasageri.

Cruz a vorbit apoi de o altă experienţă terifiantă trăită în faimoasa Great Blue Hole (Marea Gaură Albastră din mijlocului recifului Lighthouse – atol al recifului de barieră din Belize), de 120 metri adâncime.

„Îmi place să fac scufundări, dar nu o să mă mai aventurez niciodată la adâncimi atât de mari, chiar şi cu doi instructori. Eram înconjurată de rechini. Când m-am uitat în sus şi am văzut toată apa aceea, am început să mă rog să trec cu bine de asta”, a mai povestit Cruz.

Exploreaza subiecte similare:

Murder on the Orient Express, Penélope Cruz, Salma Hayek

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells