„Nu ne putem permite să nu avem succes cu sequel-urile Avatar”, a spus James Cameron

de Cristina Grigore în 18 Ian 2018
„Lucrul care îţi oferă cel mai puţin siguranţă este încercarea de a obţine siguranţa”, a mai spus cineastul

Într-un discurs ţinut în cadrul unui eveniment organizat de Asociaţia Criticilor de Televiziune de promovare a seriei de documentare a celor de la AMC, Visionaries, James Cameron a vorbit şi despre continuările filmelor Avatar. Cineastul a subliniat amploarea proiectului şi necesitatea ca acesta să obţină succesul scontat.

„La nivelul la care se află bugetele acestor filme, nu ne putem permite să le lăsăm să eşueze. Sigur, ca artist, trebuie să îţi dai voie să şi riști, să şi greşeşti, indiferent care este miza. Uneori, lucrul care îţi oferă cel mai puţin siguranţă este încercarea de a obţine siguranţa”, a spus Cameron.

„Nu contează cât de mult investeşti în efectele vizuale şi scenografie. Dacă povestea nu funcţionează, dacă nu creezi o conexiune cu personajele, nu ţine. Lecţia pe care am învăţat-o din primul film şi pe care am aplicat-o în realizarea continuărilor este că, cu cât este mai spectaculoasă partea vizuală, cu cât este mai supranaturală şi mai îndrăzneaţă, cu atât trebuie să aibă o mai mare legătură cu partea emoţională, a trăirilor autentice şi a interacţiunii dintre personaje”, a mai explicat regizorul.

Avatar 2 va ajunge pe marile ecrane în decembrie 2020. Seria se va încheia în 2025, când va fi lansat, tot în luna decembrie, Avatar 5.

 

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Avatar 2, Avatar

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells