„Nu ne putem permite să nu avem succes cu sequel-urile Avatar”, a spus James Cameron

de Cristina Grigore în 18 Ian 2018
„Lucrul care îţi oferă cel mai puţin siguranţă este încercarea de a obţine siguranţa”, a mai spus cineastul

Într-un discurs ţinut în cadrul unui eveniment organizat de Asociaţia Criticilor de Televiziune de promovare a seriei de documentare a celor de la AMC, Visionaries, James Cameron a vorbit şi despre continuările filmelor Avatar. Cineastul a subliniat amploarea proiectului şi necesitatea ca acesta să obţină succesul scontat.

„La nivelul la care se află bugetele acestor filme, nu ne putem permite să le lăsăm să eşueze. Sigur, ca artist, trebuie să îţi dai voie să şi riști, să şi greşeşti, indiferent care este miza. Uneori, lucrul care îţi oferă cel mai puţin siguranţă este încercarea de a obţine siguranţa”, a spus Cameron.

„Nu contează cât de mult investeşti în efectele vizuale şi scenografie. Dacă povestea nu funcţionează, dacă nu creezi o conexiune cu personajele, nu ţine. Lecţia pe care am învăţat-o din primul film şi pe care am aplicat-o în realizarea continuărilor este că, cu cât este mai spectaculoasă partea vizuală, cu cât este mai supranaturală şi mai îndrăzneaţă, cu atât trebuie să aibă o mai mare legătură cu partea emoţională, a trăirilor autentice şi a interacţiunii dintre personaje”, a mai explicat regizorul.

Avatar 2 va ajunge pe marile ecrane în decembrie 2020. Seria se va încheia în 2025, când va fi lansat, tot în luna decembrie, Avatar 5.

 

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Avatar 2, Avatar

Alte știri din cinema

Mowgli va fi o adaptare mai sumbră a Cărţii Junglei, spune Andy Serkis

Vedeta tehnicii motion capture se află şi la cârma acestei combinaţii de live-action şi animaţie computerizată, ce va debuta în octombrie

Rush Hour 4, confirmat și de Chris Tucker

„Va fi cel mai bun film din serie”, a spus interpretul detectivului Carter

Titluri HBO de succes se pot vedea în platforma Telekom TV

Seriale precum The Handmaid’s Tale și Big Little Lies, dar și filme ca Passengers și Beauty and the Beast

Investiții în echipamentele de proiecție de la Movieplex Cinema. Ecran mult mai luminos în cea mai mare sală a multiplexului

Primul cinematograf care a adus tehnologia 3D în România deține de acum și un proiector laser 4K

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells