Advertisement Advertisement

Noua imagine din Hobbs & Shaw - un omagiu adus de „The Rock” originilor sale samoane

de Cristina Grigore în 25 Ian 2019
Spin-off-ul Fast & Furious, în care mai joacă Idris Elba, Jason Statham şi Vanessa Kirby, se va lansa pe 2 august 2019

Până la Fast & Furious 9, a cărui lansare va avea loc în 2020, fanii seriei vor putea urmări anul acesta pe marile ecrane un spin-off al seriei, intitulat Hobbs & Shaw, ce-i va avea în prim-plan pe Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba.

După ce filmările au purtat echipa de realizatori şi actori prin Marea Britanie (Londra şi împrejurimi), Scoţia (Glasgow) şi Statele Unite (Atlanta), o ultimă parte a producţiei a avut loc în Hawaii, motiv pentru Johnson să amintească cu mândrie de originile sale samoane şi să posteze online o imagine impresionantă, în care îşi etalează fizicul impunător.

„Din toată cariera mea, acesta este momentul pe care l-am aşteptat cel mai mult. Pentru mine [Hobbs & Shaw, n. red.] este mai mult decât un film – este despre cultura mea şi originea forţei mele de războinic.”, a scris „The Rock" pe contul său de Instagram.

Johnson, în vârstă de 46 de ani, este, atât pe linie maternă, cât şi pe linie paternă, urmaşul unor iubitori de wrestling. Din partea mamei, este tributar culturii polineziane din insulele Samoa, iar din partea tatălui, celei a populaţiei indigene de culoare din Noua Scoţie (Canada). Actorul a declarat în mai multe rânduri că este mândru de originile sale, fapt pe care l-a arătat şi prin tatuajele sale elaborate, cu motive tradiţionale, desprinse din cultura samoană.

Hobbs & Shaw (pe IMDB.com titlul complet este Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw), prezintă parteneriatul neobişnuit, dar necesar, dintre Luke Hobbs (Johnson) şi Deckard Shaw (Statham), aflaţi în conflict cu un geniu al infracţionalităţii (lider terorist internaţional), jucat de Elba. Un rol proeminent are în film şi actriţa Vanessa Kirby, interpreta unui agent MI6 şi sora lui Deckard. Pelicula se va lansa pe 2 august.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Idris Elba, Jason Statham, Fast & Furious 9, Vanessa Kirby

Alte știri din cinema

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jason Momoa este ultimul dintre actorii celebri incluşi în distribuţia noului film Dune

Actorul din Aquaman şi Game of Thrones va fi unul dintre mentorii lui Paul Atreides

James Cameron spune că nu ar putea regiza niciodată un film precum Aquaman

Cineastul este de părere că producția lui James Wan este distractivă, dar nerealistă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells