Noua imagine din Hobbs & Shaw - un omagiu adus de „The Rock” originilor sale samoane

de Cristina Grigore în 25 Ian 2019
Spin-off-ul Fast & Furious, în care mai joacă Idris Elba, Jason Statham şi Vanessa Kirby, se va lansa pe 2 august 2019

Până la Fast & Furious 9, a cărui lansare va avea loc în 2020, fanii seriei vor putea urmări anul acesta pe marile ecrane un spin-off al seriei, intitulat Hobbs & Shaw, ce-i va avea în prim-plan pe Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba.

După ce filmările au purtat echipa de realizatori şi actori prin Marea Britanie (Londra şi împrejurimi), Scoţia (Glasgow) şi Statele Unite (Atlanta), o ultimă parte a producţiei a avut loc în Hawaii, motiv pentru Johnson să amintească cu mândrie de originile sale samoane şi să posteze online o imagine impresionantă, în care îşi etalează fizicul impunător.

„Din toată cariera mea, acesta este momentul pe care l-am aşteptat cel mai mult. Pentru mine [Hobbs & Shaw, n. red.] este mai mult decât un film – este despre cultura mea şi originea forţei mele de războinic.”, a scris „The Rock" pe contul său de Instagram.

Johnson, în vârstă de 46 de ani, este, atât pe linie maternă, cât şi pe linie paternă, urmaşul unor iubitori de wrestling. Din partea mamei, este tributar culturii polineziane din insulele Samoa, iar din partea tatălui, celei a populaţiei indigene de culoare din Noua Scoţie (Canada). Actorul a declarat în mai multe rânduri că este mândru de originile sale, fapt pe care l-a arătat şi prin tatuajele sale elaborate, cu motive tradiţionale, desprinse din cultura samoană.

Hobbs & Shaw (pe IMDB.com titlul complet este Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw), prezintă parteneriatul neobişnuit, dar necesar, dintre Luke Hobbs (Johnson) şi Deckard Shaw (Statham), aflaţi în conflict cu un geniu al infracţionalităţii (lider terorist internaţional), jucat de Elba. Un rol proeminent are în film şi actriţa Vanessa Kirby, interpreta unui agent MI6 şi sora lui Deckard. Pelicula se va lansa pe 2 august.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Idris Elba, Jason Statham, Fast & Furious 9, Vanessa Kirby

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells