Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

de Cristina Grigore în 17 Oct 2017
Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Actorii Michael Fassbender (40 de ani) și Alicia Vikander (29 de ani) s-au căsătorit în acest week-end, într-o ceremonie desfășurată, în prezenţa familiei şi a prietenilor, într-un resort de lux din Ibiza, scrie The Daily Mail. Cei doi au încercat să ţină evenimentul departe de ochii presei şi ai publicului. 

Fassbender şi Vikander s-au cunoscut în 2014, la filmările din Noua Zeelandă ale producției The Light Between Oceans, o dramă romantică în care au jucat chiar rolurile de soț și soție. Actorii au preferat să ţină ascunse detaliile legate de relaţia lor, în ciuda zvonurilor. Însă nu au fost deloc zgârciţi în complimentele pe care şi le-au făcut unul altuia.

„Am simţit încă de la început că ne potrivim, iar acest lucru este, clar, încă valabil”, a declarat Fassbender într-un interviu de promovare a filmului. „Am văzut că este o persoană foarte dedicată, curajoasă şi energică. Acţionează fără ezitare. Nu lasă frica, ori eşecurile, să o oprească din drum”, a mai spus el.

După prima ieşire oficială de cuplu – cea de la Globurile de Aur, din 2016 (unde Vikander a primit a doua nominalizare, pentru rolul din The Danish Girl – după cea din anul anterior, pentru partitura din Ex Machina), Fassbender a declarat că este mândru de partenera sa. La rândul său, Vikander l-a numit „unul dintre cei mai extraordinari actori ai zilelor noastre”.

Cuplul a ţinut să menţioneze, într-un interviu pentru Entertainment Weekly, că nu doreşte, pe cât posibil, să îşi împartă viaţa privată cu restul lumii: „Cred că am fost suficient de clari până acum că ne dorim să ţinem anumite lucruri doar pentru noi”, a spus Vikander.

Pe Michael Fassbender (interpretul lui David din Prometheus) îl puteţi vedea la cinema în drama The Snowman. Îşi va relua rolul lui Magneto în X-Men: Dark Phoenix. Vikander este protagonista noului film Tomb Raider, cu lansarea pe 16 martie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Michael Fassbender, Alicia Vikander, The Light Between Oceans, The Danish Girl, Ex Machina, Prometheus, The Snowman, X-Men: Dark Phoenix, Tomb Raider

Alte știri din cinema

Porgii din Star Wars sunt drăguţi, dar pot cauza probleme, spune John Boyega

Simpaticele creaturi introduse în The Last Jedi sunt deja celebre; însă prezenţa lor în film nu pare a fi doar decorativă

Jude Law, în negocieri pentru un rol cheie în Captain Marvel

Starul l-ar putea interpreta pe Mar-Vell, mentorul lui Carol Denvers, cea care preia rolul lui Captain Marvel

Cum a depăşit James Cameron provocările filmărilor sub apă din sequel-urile Avatar

„Practic, dacă la problema pe care o ai adaugi apa, aceasta devine de zece ori mai grea”, a spus cineastul despre neobişnuitele filmări motion-capture realizate

Teaser-trailer-ul lui The Incredibles 2 are cele mai multe vizualizări din istorie

Animaţia se lansează la noi pe 27 iulie 2018

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells