Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

de Cristina Grigore în 17 Oct 2017
Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Actorii Michael Fassbender (40 de ani) și Alicia Vikander (29 de ani) s-au căsătorit în acest week-end, într-o ceremonie desfășurată, în prezenţa familiei şi a prietenilor, într-un resort de lux din Ibiza, scrie The Daily Mail. Cei doi au încercat să ţină evenimentul departe de ochii presei şi ai publicului. 

Fassbender şi Vikander s-au cunoscut în 2014, la filmările din Noua Zeelandă ale producției The Light Between Oceans, o dramă romantică în care au jucat chiar rolurile de soț și soție. Actorii au preferat să ţină ascunse detaliile legate de relaţia lor, în ciuda zvonurilor. Însă nu au fost deloc zgârciţi în complimentele pe care şi le-au făcut unul altuia.

„Am simţit încă de la început că ne potrivim, iar acest lucru este, clar, încă valabil”, a declarat Fassbender într-un interviu de promovare a filmului. „Am văzut că este o persoană foarte dedicată, curajoasă şi energică. Acţionează fără ezitare. Nu lasă frica, ori eşecurile, să o oprească din drum”, a mai spus el.

După prima ieşire oficială de cuplu – cea de la Globurile de Aur, din 2016 (unde Vikander a primit a doua nominalizare, pentru rolul din The Danish Girl – după cea din anul anterior, pentru partitura din Ex Machina), Fassbender a declarat că este mândru de partenera sa. La rândul său, Vikander l-a numit „unul dintre cei mai extraordinari actori ai zilelor noastre”.

Cuplul a ţinut să menţioneze, într-un interviu pentru Entertainment Weekly, că nu doreşte, pe cât posibil, să îşi împartă viaţa privată cu restul lumii: „Cred că am fost suficient de clari până acum că ne dorim să ţinem anumite lucruri doar pentru noi”, a spus Vikander.

Pe Michael Fassbender (interpretul lui David din Prometheus) îl puteţi vedea la cinema în drama The Snowman. Îşi va relua rolul lui Magneto în X-Men: Dark Phoenix. Vikander este protagonista noului film Tomb Raider, cu lansarea pe 16 martie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Michael Fassbender, Alicia Vikander, The Light Between Oceans, The Danish Girl, Ex Machina, Prometheus, The Snowman, X-Men: Dark Phoenix, Tomb Raider

Alte știri din cinema

Filmele cu femei în rol principal au avut încasări mai mari decât cele cu bărbați

„A vedea femei și fete pe ecran nu doar că este bine pentru toți - mai ales pentru copii - dar este și plăcut și profitabil...”, a spus Geena Davis

Jason Momoa nu a văzut încă Aquaman, iar motivul este înduioşător

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 21 decembrie

O potenţială regizoare a lui Black Widow crede că „este foarte obositor să vezi un film Marvel”

Lucrecia Martel este de părere că s-ar putea renunţa la unele efecte vizuale

Viitorul film Pixar se numeşte Onward. Vor face parte din distribuţie Tom Holland şi Chris Pratt

Regizorul Dan Scanlon explică, pe scurt, care este povestea animaţiei aflate în pregătire

Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 13 februarie 2018 21:46
OK, pe Vikander n-am placut-o niciodata, vine din Suedia, deci are aerul ala rece al nordicilor. Nu mi se pare o actrita extraordinara, nici o femeie a carei frumusete sa te dea pe spate. Dar de gustibus non est disputandum, daca el o place, sa-i fie de bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells